looking for you, to start up a fight

åh fan vad jävligt.. har läst 14 böcker av isfolket, och nu när jag for till syrran för att hämta böckerna 15-20.. SÅ HAR HON INTE BOK 15.

jaa, då ringer jag ju brorsans ex som också har en stor del av den 47 böckers långa serien, ja hon säger att det är bara att jag kommer förbi så ska hon leta fram den. Ja, när jag då kommer dit så hade hon den tydligen inte. Vad ska jag nu göra? Det blir ju helt fel om jag börjar läsa på 16 och med det hoppar över en bok.

FAN!

lånade dock första, andra och tredje boken, som jag ska låna ut till clara. Blir kul å ha någon som håller med mig om att dom är svinbra ;)

__

Nåja, slut med boktjatet nudå..


Idag var det jävligt slött på skolan.
Vi samlades på skolan och gick sen in till stan och tog bussen till dahls (frisörgrossist där bara vi som utbildar oss och dom som har eget företag får handla)

Där gick dom igenom en ny produktserie, mest styling produkter. Lärarna ska köpa in den serien så vi har den på skolan. Det ska bli kul å testa allt. Fanns ett torrshampoo där som jag blev lite sugen på. Inte bara det att det tar bort fett hår (temporärt.. antar jag?) men att det också fungerar lite som dust-it pulvret. Måste köpa! Nångång när jag känner mig rik.. även om det kanske inte handlar om särskillt mycket pengar >< haha.

Ja, sen fick vi gå omkring och kolla och handla grejer osv, sen drog vi en massa och käkade på max. Satt riktigt fint med ett orginalmål, fiifan ; )

Tog en sväng förbi Manniboyy efter skolan och sen nu ikväll var jag och mamma till syrran då vi skulle hämta böckerna som sagt. Där drack vi kaffe och surrade i nån timme. Niklas var också där, för att vara extra tydlig så är det brorsans frus brorsa.

Blir säkert förvirrande för er läsare att fatta haha, jag tycker det har varit mycket Niklas i min blogg nu. Blev ju några inlägg där jag nämnde Niklas aspenfjäll "råttan" några gånger, sen har jag ju nämnt Niklas stattin några gånger, och hips vips här har vi ännu en!

Nå! nu ska jag tömma och hänga min sista maskin, och hoppas på att lite av kläderna är torra imorn. Sen ska jag se Desperate housewives.
(Som för övrigt har stor potential att klå OC.)

HÖRS

Kommentarer
Postat av: tove

DESPERATE HOUSEWIVES FOR THE WIN.

se till att ladda hem så mycket som möjligt innan ipred slår igenom den 1 april ;/

2009-03-24 @ 11:14:56
URL: http://february.webblogg.se/
Postat av: EmelieLiljeberg

Härlig blogg :)

Hoppas du får en toppen dag!

Kram

2009-03-24 @ 11:19:43
URL: http://lemondream.blogg.se/
Postat av: Anonym

Vill du vinna en helt ny mobiltelefon?

2009-03-24 @ 11:23:50
URL: http://click.double.net/?25669;188;10613

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0