min fredag

jaha då närmar sig denna dag sitt slut.

Vaknade 12.15 idag, min gudomliga mamma hade gjort lutfisk!  Inte alls fel att börja dagen med det inte, nej fan så gott det var! Sen så hade hon köpt werters orginal  orginal som jag har tjatat om i några dagar nu. Ni vet när man har mens och hakar upp sig på någonting gott som man verkligen, verkligen vill ha. Men det var bara på ett villkor jag skulle få dom ; om jag städade toaletten.

Och självklart så gör jag ju det för att få dom där efterlängtade werters haha ;D Och när jag hade städat klart toan så fick jag lust att städa mitt eget rum också. Så nu är det bokstavligen kliniskt rent. Tog till och med en sån där grej man använder då man tar bort katt- och hundhår från kläderna, till att rengöra mattorna med hahahah! :D

Sen klockan 6 så gick jag över till grannen och klippte hennes mamma. Det tog en jävla tid för mig måste jag erkänna, så jag kände mig inte särskillt duktig.. men hon blev nöjd iallfall så det blev ju bra tillslut : )

Linnea skulle egentligen ha kommit till mig ikväll och vi hade tänkt slinga och klippa mitt hår, men tyvärr blev det inte så. Jävligt synd faktist, har längtat som en jude efter hur länge som helst. MEN, på söndag ska vi fixa det, så jag står nog ut tills dess haha : ) Men blir det längre väntan än så, då börjar det nästan bli farligt, för då komemr jag börja gorma själv med det hahaha. illa, men sant ;)

Ikväll chillar jag därför framför datorn och ser DH. Inte det roligaste att göra en fredagkväll, men å andra sidan så orkar jag inte promenera någonstans, så jag har inget annat val haha :D

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0