to much information

hm, jag vet inte vad som räknas som "för mycket information" då man har en blogg, men det skiter jag i. Jag har ändå tänkt meddela er alla om att det inte spelar någon roll att dom alla i metallica närmar sig 50, jag hade fortfarande gjort vad som helst för att sätta nån av dom. Sen hade jag varit världens lyckligaste människa för resten av mitt liv känns det som. Även om jag skulle bli rånad på allt jag ägde, så skulle jag fortfarande kunna le och tänka "Jag har ju knullat hammett, hetfield (eller) ulrich" - dock inte robert trujillo.. eller, antagligen, men jag hade sörjt att jag blivigt rånad i alla fall då.. haha.

Jag har funderat på det, denna sjuka besatthet. En kille skulle ju aldrig ha sånna tankar om en brud som dolly parton, Tarja turunen, joplin osv hur bra dom än skulle sjunga lixom. Hur kommer det sig att vi tjejer kan göra vad som helst för det, även om det egentligen är lite småvidrigt. Åh jag hatade mig själv en sekund där för att jag skrev "småvidrigt" i ett metallica sammanhang. Men egenligen så är det ju det. Men ändå är det så, och jag är ju inte ensam om det direkt.
Vem hade inte satt hetfield om dom hade chansen?

Det är som en helt annan känsla när jag lyssnar på dom nu efter att jag var och såg dom live. På något sätt känns det som att dom är mer äkta. Vet inte hur jag ska förklara det utan att låta cp. Men det känns som att jag verkligen vet att dom finns, som att dom också är människor.. Hm, nu lät jag cp i alla fall.. Men ah.

Kolla på dessa bilder, tagna i globen 7/3 09 ...åh det känns som att jag måste välja mina ord nogrant när jag skriver för att inte låta störd i huvudet.. men sanningen är nog att jag är lite störd ändå. Jag tror inte det varit något annat än metallica i min playlist nu på månader och jag kan stirra på mina fotografier i evigheter när jag inte har något att göra, och jag kan lixom klappa min affisch ibland innan jag går ut ur rummet. Hm, om jag tyckte det kändes pinsamt att skriva att jag skulle göra vad som helst för att sätta nån av dom, så tar jag tillbaka det, det här var väl höjden av pinsamhet? att erkänna att man seriöst kan stryka på affischen och småle för sig själv och tänka "jag har fan sett dom här live" .. DET är sånna saker man inte ska erkänna om sig själv, sånna där små hemligheter som alla har.
Så antar att jag trotsar alla moral-lagar när jag skriver det här inlägget..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0