inte direkt en vanlig måndag

Jag hade en riktigt fin dag igår, från början till slut : )

På lektionen så rullade vi permanent och formblåste. inget mer med det, sen när dagen var slut så tog jag linnea och jennifer bussen till boden för vi hade i uppgift från skolan att se en film gruppvis så då blev det en boden/piteå-grupp ; ) Men på bussen kom jennifer på att det skulle va kul å supa. Vi andra haja till och höll faktist med. Jag var fan pepp som tusan. Så när vi kom till boden köpte vi en karta sofiero. Vi såg först filmen och sen började vi dricka haha.
Det var jag, linnea, jennifer, ralle, ivan, crille, och christian. Hel kul faktist. riktigt riktigt roligt med en impulssup.


här satt jag på morgonen före engelskan, i bakgrunden har ni min skola.


 
Vi är ute och röker och linnea tar kort på mig då jag pratar om nått väldigt seriöst


Jennifer och linnea är krogbrudar och jag tror aldrig jag sett dom onykter utan att dansa, så här  dansar dom självklart ;)


   
Sen drog vi igång "det vanliga ölspelet" som ingen kunde reglerna på så det var kul att fuska lite haha

   
Här sitter grabbarna och spelar spel, och sen river linnea ned crilles affisch så dom står och bänglar med den hur länge som helst

   
Här har jag förbrukat min sista energi och vi somnar slutligen.. alla utom linnea, som tycker det är kul å ta kort med mig när jag sover, haha ;D

Sen satt vi förresten och såg lite av filip och fredriks tidiga material, haha. Mina favoriter altså! Ladda hem : Ursäkta röran (vi bygger om) SÅ kul.

Vi tog extra sovmorgon idag och var på skolan 12.00 eller nått och hade matte i kankske 50 min eller nått, sen tog jag bussen hem. Träna och sen sova. Underbart.

Hörs!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0