anonyma kommentarer

Juste, fick ju en kommentar i ett inlägg då jag skrev om spice. Den här personen var från luleå, som tråkigt nog gör att antalet begränsas till dom i min klass och några få andra jag känner där. Om det skulle vara någon från klassen så känns det givetvis tråkigt, eftersom det har funnits gott om stunder att lägga in en kommentar då vi diskuterat om detta på skolan.

Nåväl, eftersom jag inte har möjligthet att prata med den anomyma personen som kallade mig patetisk för att jag kritiserade kurirens mittuppslag om spice, så måste jag ju försvara mig själv här (eller låta bli).

Jag skriver om cannabis rätt ofta här i min blogg och det är TYDLIGT för alla att jag står för alla mina åsikter och är inte rädd för att diskutera. Samma var det ju då jag skrev om spice. Hade jag inte stått för mina åsikter hade jag väl fan inte vågat posta inlägg efter inlägg i dessa ämnen?

... Vilket får mig att undra varför jag är patetisk då det är du som inte kan stå för vad du tycker om mig och istället är anonym?


Och är det någon som har problem med mina åsikter så är det bara att sluta läsa för jag tänker inte skämmas och jag tänker aldrig dra igen käften hur tabu det än är.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0