Commercialize and peace will be for all

Ja, då var fredagen över och snart lördagen också ._.

Fredagen var jätterolig. Och Skaburbian Collective var SVINBRA.
Jag hade så jävla kul på konserten altså, helt sjukt !

Dagen började med att vi tjejer drog till elin efter skolan, där gjorde vi oss i ordning och chillade på till 6-7 tiden då tjejerna från jennies lägenhet kom, så då var vi 8 tjejer som satt hos elin, förfestade med kortspel och vattenpipa.

Sen drog vi till ett hotell där några killar hade dragit en liten fest på hotellrummet. Det var en kille där som var helt oseriöst grym på gitarr och att sjunga till. När han började spela och sjunga till "save tonight" så satt att fulla högljudda människor knäpptysta och gungade i takt och sjöng med typ. Helt sjukt vilken känsla !

Sen tog vi bussen till konserten, kan inte skriva så mycket mer än att dom är precis lika bra live som på skiva om inte bättre. Så jävla härligt! Till nån låt så drog typ 20 pers från publiken upp på scen och dansade också. Klockrent.

Sen drog vi tillbaka till hotellrummet och landade, sen drog vi till max och tog sen en taxi tillbaka till elin, där alla låg och sov, så jag och elin och 2 gällivarekillar satt och rökte vattenpipa och surrade ett tag tills vi alla också gick och la oss.


På morgonen då jag tog bussen till boden, så är jag så van att det är 28:an som jag åker varje dag annars, så då bussen precis passerat hållplatsen före min så plingade jag i all iver. Tror ni jag blev förvirrad då den svämgde upp vid kioskpirren? Jag ba vaaafan, vars tar jag vägen nu? satans satan! Men hållplatsen var då tydligen precis utan för emmagirl så jag drog upp dit och åt lite frukost, och sen la jag mig och sov i hennes säng i några timmar. Vrålskönt.

Mammas bil är trasig och farsan är i fjällen så jag skulle vara tvungen och gå med min bag åde från emma till mig, men i sista minuterna så kom blauh och manne å hämta mig. Så jävla skönt, har så ont i varenda muskel i kroppen idag så om jag hade varit tvungen gå hade jag säkert sprungit framför en bil med flit bara för att slippa ><

Har laddat upp bilder på pixbox eftersom det inte fungerade att ladda upp dom här..
för att kolla, kika HÄR

Hörs! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0