inte ett gammalt vanligt datalektionsinlägg

mh, känner mig måttligt irriterad på min lärare.
Vi fick i uppgift att göra en powerpoint redovisning om valfritt ämne.
Jag valde medicinsk marijuana eftersom jag redan är påläst och därför inte behöver plugga någonting. Skrev 8 sidor med stödord och grejer i poweerpoint. Och märkte då att skolan har spärrat medicinskmarijuana.com, vilket gjorde mig irriterad eftersom det där finns direkta länkar till forskningsrapporter, så det är ju inte bara påhittat direkt.

så jag skrev ett mail till skolstyrelsen och klagade på detta förra veckan då jag upptäckte problemet. Lägger in en kopia på mailet.

http://www.medicinskmarijuana.com


Jag ska skriva en inlämning om detta och anser det vara extremt dumt att denna sida ej kan kommas åt. Källor och hänvisningar till forskningsrapporter från deras texter och information finns att hämta, så jag förstår inte varför denna sida ej är tillgänglig?


Var snäll och fixa detta!


MVH

Madeleinesom svar fick jag detta:


Hejsan

Du måste kontakta din lärare om detta som i sin tur måste kontakta oss.

Vi får ej ta emot ärenden från elever.


/mvh Sami

IT-Support


Jag pratade då med min lärare. 
Förklarade senariot och bad henne skriva ett mail till dom och bekräfta mitt önskemål. Som svar så sa hon "jag visste inte om att du hade det ämnet." ehm.. jaha, som om hon visste om vad Linnea eller Elin hade för ämne, eller resterande 15? "men du sa att det var valfritt?" hon fortsatte försöka prata bort det faktum att jag valt ett drogrelaterat ämne, och sa istället någonting i stil med att jag inte kan ha det ämnet eftersom sidan är spärrad. Hon sa även att det var tänkt att vi skulle skriva om ett ämne som relaterar till frisörprogrammet eller ett intresse, men varför nekar hon då inte Elin som skriver om Gällivare, eller Linnea som skriver om Turiket?

Nu måste jag altså skriva en helt ny powerpoint redovisning då jag redan var så gott som klar med den första? Är detta rätt?


Kan en lärare neka mig mitt val av ämne av den anledningen att hon själv inte tycker om det då hon sagt från början att det var valfritt?


Funderar på om jag ska gå längre med det här eller om det bara blir jobbigt och slutar med att jag inte kommer någon vart.


Kommentarer
Postat av: Eve

Åh! den där kvinnan har verkligt sina fina sidor ibland..

2009-05-12 @ 15:48:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0