svar på tal, du/ni anonyma

Mina anonyma blogg-kommentarer har kommit tillbaka. Fick först ett litet skrattanfall, som sedan varvades med glädje av att någon faktiskt läst mina cannabis inlägg och att det har nått fram till någon.

Tar nu tillfället i akt och skriver ett förbannat långt inlägg som svar. Hoppas på att fler där ute tar del av forskningsrapporterna längst ner innan det kommer fler dumma påståenden.

Tanken med inläggen är självklart inte att förändra människornas tankegångar över en natt, teorin är att så ett frö, som så småningom får personerna att bli less på att ifrågasätta och istället letar upp egen information. Man tror ju självklart mer på det man sett med egen ögon, i det här fallet så skulle man tro mig mer om man läst några av forskningsrapporterna själv. Jag är medveten om att jag är en (nästan) meningslös faktaspridare, folk lyssnar mer till personer med högre status. Men när det nu är känt att USA’s president är för medicinsk bruk av marijuana så kommer mer och mer människor få en mer objektiv syn på detta, och inom snar framtid även ändra sina åsikter förhoppnigsvis.

(Åsikterna rår dessa människor självklart inte för eftersom man lärt sig detta från vad man trott varit pålitliga källor – men tyvärr stämmer det ni lärt er ej. Läs forskningsrapporterna själv innan du kommer och anonymt argumenterar med mig som råkar vara i princip så påläst om det här som är möjligt för en 16:åring.)

Hur som helst, märker jag att jag bara nämnt några av mina källor till argumenten endast 1 gång under min bloggtid, så självklart ska detta göras bättre. (längst ner i inlägget)

Sen skrattade jag högljutt då jag läste att jag tydligen är en pundare.. Personen tvingar mig till att dra frisörkortet. Jag pluggade arslet av mig i 9:an och kom in på det programmet som faktiskt kräver högst poäng. Hade jag kunnat göra detta om jag vore en pundare?

Skulle inte mina klasskompisar, vänner, föräldrar eller lärare göra någonting åt saken eller åtminstone någon gång nämnt sin oro om dom på allvar trodde jag var pundare?

Är det möjligt för mig att ha min frånvaro under 3 %, träna två gånger i veckan, vara glad & pratsam hela tiden och ha råd att lägga 300 kr av barnbidraget till hårprodukter, om jag vore pundare?

Skulle jag verkligen kunna skriva alla dessa inlägg om cannabis om jag vore pundare, hade jag inte då varit livrädd för pissprov och konsekvenser osv?

Jag vet inte vad dessa anonyma personer anser att en pundare är, men för mig så är en pundare (dels tvärt emot det jag redan skrivit) men också en som sitter i soffan och skjuter amfetamin, slåss och rätt fort tappar umgänget med sina vanliga gamla polare (förutsatt att dom inte också var pundare då)?

Sen stod det även att jag har ”pundarkompisar”? Hmm.. Vem kan det vara? Emma, Elin, Tove, Manne, Linnea och Angelica är nog dom personerna jag oftast umgås med. Finns det någon som misstänker dessa människor för att vara pundare? Skrattar faktiskt ihjäl mig då jag föreställer mig Linnea smyga iväg till en öde toa någonstans och dra en lina kokain i sin ensamhet. HAHA! Förlåt för exemplet, men jag var tvungen skriva det för att folk ska inse hur skrattretande påståendet att jag har pundarpolare är.

” du blir ju fan bara mer och mer trashig för varje år som går”
Höjden av min ”trashig-het” eller vad jag nu ska kalla det var nog i 9:an då jag gick i mjukisar och stora tröjor och osminkad rätt ofta, men detta var ju pga mitt extrema pluggande, jag orkade helt enkelt inte bry mig så mycket i resten. Eller jag vet inte vad som menas med trashig, men jag anser i alla fall att fräschare liv än det jag lever nu har jag då inte levt på många, många år, aldrig faktiskt.

”….argumentera för att droger är ofarliga.”
observera att personen skrivit droger i plural, vilket absolut inte stämmer och jag verkligen inte vill få folk att tro. Det enda jag har argumenterat för är cannabis och det är det enda jag står för. Jag är inte ens insatt i andra droger, så det finns inte ens något jag kan skriva om dom. Om personen fått det till att jag argumenterat om att Spice också är ofarligt så har detta blivigt ett totalt missförstånd eftersom det jag gjorde var att kritisera Kurirens källor. Det jag framhävde i inlägget är att det var propaganda, sånt som gjorde cannabis olagligt från första början, som jag därför tycker är mycket irriterande att läsa 79 år senare också..

Summa summarum så kan jag ju se att personen/personerna som skrivigt verkligen inte känner mig. Möjligtvis dömer dom mig från mina tidigare år och tidigare umgängen, men det ger dom ingen rätt att påstå att jag är pundare eller någonsin varit. Och att påstå att mina polare håller på min droger är inte heller ett lämpligt påhopp och det gör mig jävligt förbannad faktist.

Jag har nu totalt krossat dom intelligentbefriade påståenderna i kommentarerna som dom anonyma person/erna skrivit och jag väntar nu hoppfullt på nya kommentarer att besvara (gärna att du/ni kan stå för vem du/ni är denna gång också). Jag tyckte detta var rätt kul faktiskt. Tror även att jag slått rekord i att skriva ”faktiskt” flest gånger i ett inlägg.

Nåväl, som önskat så kommer här några av källorna till mina argument.

en samlingssida för en massa forskningsrapporter, bara att söka dig till vad du letar efter
http://www.ukcia.org/research/

Här är den mest kända. Kanadensiska senatens rapport om cannabis.
http://www.parl.gc.ca/37/1/parlbus/commbus/senate/com-e/ille-e/rep-e/repfinalvol1-e.pdf

http://www.parl.gc.ca/37/1/parlbus/commbus/senate/com-e/ille-e/rep-e/repfinalvol2-e.pdf

http://www.parl.gc.ca/37/1/parlbus/commbus/senate/com-e/ille-e/rep-e/repfinalvol3-e.pdf

http://www.parl.gc.ca/37/1/parlbus/commbus/senate/com-e/ille-e/rep-e/repfinalvol4-e.pdf

samt en sammanfattning: http://www.parl.gc.ca/37/1/parlbus/commbus/senate/com-e/ille-e/rep-e/summary-e.pdfväxten i allmänhet och annat
http://www.hampa.net

http://www.drugnews.nu/

http://medicinskmarijuana.com

http://www.dn.se/nyheter/vetenskap/knark-som-medicin-1.108792
 
en blogg där nyheter om cannabis världen över, levereras.
http://www.cannabis.se/

Finns även ett helt gäng artiklar och länkar på http://cannabisera.se/

Sist men inte minst, dokumentärsfilmen ”The union”

Jag har suttit och läst extremt mycket i mina dar och kan omöjligen komma ihåg alla länkar jag besökt. Jag vet även att jag läst en bra forskningsrapport som WHO (world health organisation) har gjort, denna kunde jag dock inte hitta nu. Såg däremot nu när jag letade efter den att det har kommit fram att dom fuskat någon gång om en cannabisrapport.. (http://wwwc.aftonbladet.se/nyheter/9802/18/telegram/utrikes54.html) ?
FRÅGOR?

Kommentarer
Postat av: Tove

haha WORD. :)

2009-05-11 @ 22:52:31
URL: http://february.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0