seems so far away

Jag klarade av stadsmaran ;) haha. Fan vad skönt det känns att ha gjort bort den, nu är det ett helt år kvar till nästa :D det var verkligen inte lika jävligt som jag hade räknat med och såhär i efterhand så kändes det.. ja, altså inte direkt roligt, men OKEJ faktist.Efter stadsmaran så for jag med mamma pappa och tove på max och drog en burgare, originalmål ofc ;) Sen då jag kom hem så drog jag av mig kläderna på en gång och solade. Min söta mamma kom med ett fotbad åt mig också så jag inte skulle ha allt för ont i fötterna sen.

Medan jag satt där så ringde en person och frågade om klippning så då var det bara att snöra sig i duschen och stressa iväg och möta manne en sväng för att sen stressa iväg direkt och klippa den här kvinnan. Kom just hem därifrån nu, det kändes jättebra och hon var nöjd.

Nu är manne och fiskar med sina polare och jag sitter här med huvudvärk, men då han är klar så ska jag komma till han. Vet inte riktigt vad det blir att hitta på, men jag tror att vi ska vara ute i naturen och ta det lugnt : ) haha. Ska bli jätteroligt faktist. Brorsan har blivit som en helt ny person och bara till det bättre, och det är så jävla bra. Hoppas det håller i sig!


Jag är hur pigg som helst och jätteglad (?)
Jag hade förväntat mig att sova 24 h eller nått liknande, men milen tog visst inte död på mig. Jag tål mer än jag vet ;D

Nu hade jag tänkt färga ögonbrynen, dom har ju blivit så ljusa att jag knappt ser dom : o

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0