it's OK

klippte ju gunilla idag då, hon ville ha jättekort hår, 1-4 cm ungefär. Det är det kortaste jag klippt hittils, så jag använde saxochkam metoden. Och när jag kände mig riktigt klar, så satte jag i mousse och blåste det neråt på bakhuvudet.

När håret var torrt så stod det åt alla håll där bakom och det såg förjävligt ut. Jag försökte platta det genom att blöta och blåsa igen, men inget fungerade. Så då började jag ju fundera på om jag klippt rätt så jag kollade igenom millimeternoga i varenda vinkel och det stämde.. så jaha, då sa jag till henne "brukar ditt hår stå åt alla håll då det är kort, eller är det svårformat?" Och då sa hon det att hon kände att jag hade blåst håret neråt och att då står virvlarna alltid rakt ut. Hon sa att jag borde blåsa det uppåt/frammåt för det brukar hon själv alltid göra. Så jag gjorde det, och se där, då fungerade det alldeles perfekt och allt hår låg som det skulle. Men gissa hur jävla fundersam jag blev altså.. haha.. skumt!


__
För övrigt så har jag märkt en grej, och det är så jävla bra. Så extremt jävla super bra faktiskt.
Varesig det är inbillning eller riktigt så är det svinbra.

Har också märkt en till sak. Att om jag tror på mig själv så går det mycket bättre än om jag tror att jag ska misslyckas innan jag börjat. Och att det är onödigt att oroa sig i flera dagar/veckor, det är lika bra att ta det som det kommer på en gång. För mycket förberedning förstör oftast det allra bästa.

..Sen har jag även märkt att guns n' roses äldre grejer är SVINbra. Varför har jag inte ägnat mer tid till dom?

Det känns som att ingenting någonsin varit bättre. Alla bitar ligger på precis den platsen dom ska (alla bitar jag kan kontrollera iaf). Det är så jävla härligt. Här vill jag stanna tiden en stund och bara leva vidare som i en bubbla. Jag är lycklig. Härligt, problemfritt  lycklig.

Juste, lägger in nån bild på håret.

 

skulle varit lite mörkare, men nyansen hade inte spelat så stor roll. Nåja, jag tycker det är snyggt iallfall ;)

Kommentarer
Postat av: Tove

LÄCKERT! :D

2009-05-21 @ 00:13:46
URL: http://tove-tott.devote.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0