this is where your dignity died

Observera rubrik

Nu har jag försökt med vad som vanligtvis brukar fungera för att släppa taget om ilskan. Det jag skrivit om tidigare, att leva sig in i en situation då man kan se framför sig hur ett järnrör i slowmotion spräcker pannbenet och orskar mer skada än annars möjligt. Se personen ligga ner och sen dra en loska i ansiktet och gå därifrån.

Även om det vore verklighet, vad vinner man på det?

Vilka jävla idioter det finns.
Har du någongång använt begreppet "idiot" för att någon gjort någonting korkat, så ta tillbaka det för det finns inget annat läge än detta då "idiot" finner sin rätta plats i en mening!

Tack och lov för att jag lever ett så pass skapligt liv att jag kan hitta saker att roa mig med som utesluter all jävla skit som ni genomgår. Jag har inga planer på att sjunka lika lågt och förhoppningsvis har ingen annan det heller, istället tänker jag bara hoppas att ni alla har oturen att halka på ett bananjävlaskal framför en långtradare i 110..

Tillslut har ni alla ändå sjunkit så långt ner i eran skit att fötterna halkar, det är väl den dagen ni skippar bananskalet och bara går rätt ut på vägen.

Jag skippar den sista meningen jag tänkte skriva. Den glädjen kan jag känna utan att ni behöver veta det.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0