helt meningslöst skrivande

Under promenaden hem från Emma nyss så började det sprudla upp en massa tankar, eller egentligen har det gjort det som satan dom här senaste dagarna utan att jag "tänkt på att jag tänkt på det".  Kanske blev lite krångligt dedär, jag vet inte.

Har varit småsur på farsan nu i några dagar, och efter bråket vi hade igår då det var han som betedde sig som 16 och jag som 50+ och så  trodde han att han var det som "vann" eller hade rätt. Åhh, blir svinsur bara jag tänker på honom och det är det jag tänkte komma till..

 Jag hatar att vara sur på min föräldrar eftersom helt plötsligt behöver man dom, typ skjuss eller annat. Och sen är det ju jobbigt att vistas hemma och inte säga ett ord till varandra. Men nu.. jag är så förbannad att så fort jag ser på honom blir jag svinsur för det känns som att så fort han öppnar käften så kommer han säga nått som gör mig förbannad. Förväntingen av det gör ju att jag automatiskt blir sur då jag ser honom.

Typ ikväll, jag tänkte ringa och be han komma med min nyckel som jag glömt. Så jag ringer en signal som jag altlid gör, eller några stycken då. Men han ringer upp, och bara det gör mig ju sur eftersom jag antar att han bara stängt av ljudet och tänkt låta mig ringa.

Efter en stund ringer jag en gång till och då går det knappt fram en signal innan han svarar. Så då blev jag ännu argare.. (det är den här biten jag skrattar åt mig själv då jag tänker på det) Då ryter jag åt han i telefonen "VAFAN GÖR DU? DU ÄR BARA UTE EFTER ATT TA PENGARNA FRÅN MIG VA?" .. (det jag syftar på är att han först inte svarade och sen så svarade han direkt) Han fattade ju ingenting alls..

Och det var då jag kom på att det var ju ett extremt dumt antagande av mig.. Men fattar ni vars det leder? minsta lilla grej, eller bara det att jag ser honom gör mig förbannad just nu. Och det är svinjobbigt, men eftersom jag -tyvärr- är långsur så kan jag inte släppa det hur jag än försöker.


märkte nu att jag inte hade någon speciell poäng med det här inlägget.. Hmm

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0