no the sunshine never comes

vad roligt det var med kommentarerna i det förra inlägget :) eftersom det kommenteras rätt sällan här i bloggen så uppskattas det automatiskt mycket då det väl kommer!

(observera klockslaget nu när jag skriver) Jag är VAKEN och alert även om klockan är mycket om man jämför med dom andra dagarna jag haft praktik =) Måste erkänna att jag längtar faktist till tisdag då man träffar klassen igen, vill höra vad alla har lärt sig nu under praktiken och allt roligt som säkert har hänt.

Jag har faktist en sjukt bra klass. Och varenda en av alla 17 st av mina klasskamrater drar sitt strå till stacken och gör att allt fungerar så bra ihop. Jag garanterar att jag inte är den enda som längtar lite smått till att träffa dom andra.

Jag satt och funderade idag, eller snarar diskuterade (med mamma) om hur jävla bra det faktist är, och hur var och en av alla har lärt mig någonting och hur var och en har påverkat mitt liv utan att veta om det. Hell, jag själv vet väl knappast heller men på ett eller annat sätt så är det ju så. Varje människa man lär känna i livet gör skillnad trots att man inte alltid kan sätta ord på vad som förändras.

Men ett som är säkert (som jag redan berättat för dom flesta i klassen antar jag) är att jag har fått en helt annan syn och förståelse på/för människor. Man kan inte dra alla under samma linje, man kan inte anta en massa saker. Jag har fått klara bevis på att utseende inte alls säger någonting om hur en människa är eller beter sig. Och det är det allra viktigaste jag lärt mig sen jag började 1an. Tack och lov för det, man kan ju inte gå runt och TRO en massa om alla utan att bry sig om att undersöka om det stämmer eller inte.


Började fundera nu på hur jag har förändrats sen jag började 1an, och det är väldigt mycket som har förändrats med mig. Skulle man dra tillbaka tiden till 8an så skulle jag inte känna igen mig själv om jag såg mig som den person jag är idag.

Förut såg jag ner på alla känns det som, jag var nog rätt dryg ibland i helt onödiga sammanhang och jag ansåg ofta att alla andra var dum i huvudet och jag var den som hade rätt. Jag hade ingen förståelse för andra människor, eller snarare så brydde jag mig  inte i bakgrunderna utan såg bara på det som var precis framför ögat på mig.

men om man jämför nu och då jag började 1an så ser man också många förändringar, eller det gör iallafall jag om jag granskar mig själv. Tänker inte på det yttre då, tänker på det inre och på mina tankegångar..

och bla bla bla.

det var inte alls det här jag loggade in för att skriva >< Men mina förbannade tankar tog fart då jag började skriva om klassen.. haha. Det jag faktist kom hit för att göra var att lägga upp en bild på mina naglar som jag grejat med ikväll (H) haha.. jag tyckte dom blev vrålhäftiga :D


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0