cross my heart until i die

Livet har inte vänts uppochned igen, nej det fortsätter rulla längs den glada kärleksfulla rälsen :) Allt flyter och jag känner mig så full av (ENDAST) positiva känslor. Jag är så glad så man skulle kunna tro att jag är nykär faktiskt, det finns lixom ingenting som kan dra ner mitt humör.


Igår var jag med arvesen och vi surrade på som aldrig förr och planerade inför framtiden, som ser otroligt ljus ut även från denna vinkel. Sen såg vi sjätte sinnet som jag i så många år vägrat se trots hennes tjat.. och självklart visade den sig vara jävligt bra. Men när det gäller film då vi pratar om Elin Arvesen så känns det som att hon kan sin grej!

Idag har jag varit med Emma, och vi har inte gjort allt för mycket men av någon konstig anledning så har vi promenerat som bara den! Hur som helst så känns det jättekul att jag och Emma tagit upp kontakten igen eller hur man ska lägga orden, vet inte riktigt, men bra, nej till och med VRÅL-bra känns det.

Mina planer för morgondagen:

  • tömma garderoben från gamla kläder
  • skriva månadens budget
  • kolla runt på internet efter en 120 säng
  • planera in nå klippningar inför veckan som kändes rätt tom på sånt
  • plugga lite tyska... inte allt för kul, men nödvändigt.
Jag försöker verkligen dela med mig av min glädje till alla personer i min närhet nu för jag känner att jag har alldeles för mycket av den. Det borde ni där ute också göra! (Att ge fler komplimanger höjer ju bara din egen glädjenivå dessutom)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0