take a breath

Fick ett mail av min storasyster som handlade om en tjej med cancer som gifte sig och sedan dog 4 dagar senare..Och jag började lite snabbt fundera.. Vafan får alla cancer för? Det finns ju nästan ingen som inte känner någon som dött i det, eller åtminstone haft det. Förr i tiden var det inte alls lika vanligt, visst dom kunde säkert inte veta att det var just cancer då heller. Men ändå, cancer är ju överallt nu. Vad är det som gör att vi alla får cancer? Är det något i luften, eller är det allt vi äter eller strålning från all over the place?

Det måste ju vara någonting som förändrats i samma takt som cancern ökat, så jag undrar då om det inte är maten. För man äter ju inte på samma sätt nu som för 40 år sen precis. Frågan är då bara VAD är det vi lastar i oss som gör att vi får cancer? Det är så knäppt.. 

Typ så man redan nu borde förbereda sig för att någon gång i framtiden vara den som får det. Jag menar, det är fan 10 % av oss kvinnor som får bröstcancer, fattar ni, det är fan var tionde kvinna ni ser på stan som nån gång under livet kommer gå igenom en procedur som CANCER.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0