my birthday

Fan vilken bra födelsedag jag hade igår :)
När jag kom hem från skolan var syskonen och alla barnen här och käkade palt. Den äldre delen av släkten var inte här så det var rätt chill stämning om ni förstår. Nåväl, sen kom clara och linnea hit : ) Fick stumpbyxor och örhängen av dom! Och sen var det dax att smaka min tårta som dom var så bestämda att äta 2 bitar av.. haha :b Det orkade dom inte kan jag ju avslöja ;bSen kom mulle och efter ett tag skjutsade vi hem clara och linnea och drog till manne i nån timme och tog det lugnt. Garvade dock hur jävla mycket som helst. Skulle dricka vatten åså sa manne nått i stil med "VA!? Har du vrålat upp hela tårtan?" Vilket jag inte hade, men det lät så kul så det sprutade jävlart vatten från näsan som ett vattenfall och ner i skålen där alla chokladbollarna var :D hahahahah.Sen så började vi skämta om någonting som sen spårade och den här bilden lyckades jag ta Haha.  Fyfan vad vi garvade åt situationen i efterhand. Det bara sprudlade tårar och ingen kunde prata eller nått för att det garvades så mycket."Det gäller att inse storheten i ögonblicket och ta ett foto innan det passerat"

Sen drog vi till mulle och chillade, kom lite annat folk dit också. Drog tillbaka till manne vid 03 eller nått och sov där.

Mycket bra födelsedag, tycker om att det inte var en typisk födelsedag. Bara en vanlig dag med många plus i kanten :) Så kändes det.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0