poänglöst inlägg : )

Igår när linnea for så åkte jag med mamma till hennes kompis och klippte, sen efter ett tag hemma så for jag till mulle och var med manne han och blauh en stund men det sög som satan efter ett tag. Så jag och manne drog hem till honom och ja.. surrade på om allt möjligt. Eller rättare sagt så var det manne som surrade. Hur mycket som helst.

så vid 9tiden drog jag hem därifrån och gick och la mig 22.00.

yeey ! ..


Nu framöver är det förändring på gång.. Eller nej, snarare nått i stil med ett mellanting, eftersom det inte är något permanent. Verkligen inte. Aja, det lär nog gå bra. Hoppas jag då iallafall.Gör bara en massa meningslöst skrivande nu eftersom jag VERKLIGEN inte har något bättre för mig. Men nu börjar det faktist ta slut på ord. Har bara en massa djupäckelgående saker att skriva om så det sög ju. 

__

Det kommer lösa sig. Allting löser sig. Ska det gå fram, då gör det det. Ingen idé att försöka förhindra det, det tar en jävla massa energi för att orka försöka och den energin har jag inte. Det ända som gör att jag kommer ta mig igenom vintern får inte tas ifrån mig. Tror fan jag rasar då. 


Jude nu blev jag fan irriterad av att sitta och tänka "..men tänk om?"  

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0