the answer to "what's going on up there?"

Rätt skönt att skriva av sig ibland utan att någon annan kan förstå ett ord av vad man pratar om eller äns gissa sig till det :) Inte så rolig läsning för er, men wtf.
__

Jag vill inte vakna en morgon och inse att det inte varit värt det, jag vill inte ångra mig eller något sånt. Jag fortsätter hellre i den här dimman och tar reda på skiten sen. Varför bry sig så jävla mycket egentligen? Allting är väl bara titlar och ingenting spelar ju någon roll så länge jag själv är nöjd och jag inte stör någon annan? Vi får se hur det blir sen, men just nu trivs jag faktist som jag är och som jag lever, varför försöka göra det till något annat när det är 50/50 att jag blir missnöjd/nöjd utan att kunna göra någonting åt det? Bättre att fortsätta chilla omkring och inte tänka så mycket och inte slösa så mycket energi i att bry sig allt för mycket heller.


Folk förstår inte, folk får inte förstå heller. Det hela blir ett rätt komplicerat mönster egentligen. Det är både jobbigt och asnice på samma gång. Lixom vara bara några stycken som alla tillsammans delar en hemlighet inte omvärlden får veta. Vi har någonting gemensamt som drar oss samman. Varför ta bort det när det är det tryggaste stället jag vet?
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0