between right and wrong

Jag skålar 2 dar i rad nu för ett awesome påsklov!

Igår började jag och linnea pimpla lite vin hemma på mitt rum, vi vägrade vifta med den vita flaggan och kapitulera för att vi inte hittat någon fest. När vi delat på första vinarn så traskade vi iväg till krille, där vi delade på den andra. Sen hittade vi faktiskt en fest. Och där blev det en och annan öl följt på en och annan grogg. Och det vart faktiskt jävligt kul, även vi näääästan hade gett upp hoppet om en kul kväll! ;D

Dock så spårade festen en aning och det kom upp folk med blodstänkta kläder och ansikten. Och lägenheten stormades av poliser... Men, det var ju kul innan! ;)

__

När jag sen kom hem vid 04.30 inatt och precis gått och lagt mig så hör jag att mamma och pappa stiger upp och packar bilen för att köra till fjällen. DEN TIDEN LIXOM. det är ju självmord!

Nåja, det innebär ju iallafall att dom faktiskt farit. Skulle ju dra ett party här hemma igår men det var ju då dom förstörde det hela genom att få för sig att fara mitt i natten till lördag istället för igårmorse! Sååååå, vi ska vara några stycken hemma hos mig ikväll och förfesta och sen får vi se vart det bär av.

Hörs och ses!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0