Dagens "håll er undan för:"

Alla vet nog, eller borde veta, att jag älskar köttfärsbiffar! Varje gång jag tar med mig en matlåda någonstans så består den av en köttfärsbiff och en bit gurka eller nått salladsblad.

Mamma är alltid den som gör dessa biffar, och dom är nästan alltid vrålgoda. MEN, jag märkte att det började smyga sig in en annorlunda smak i dessa annars underbara biffar. Min första misstanke: VITLÖK! 

Hon är galen i vitlök och faktum är att hon sätter det i nästan all man som serveras. Och, visst jag tycker om vitlök, men om det är den som har gett minuspoäng till hennes biffar... då är den inte välkommen längre!

För att undersöka om den konstiga smaken kom av vitlöken eller om det var någonting annat (samtidigt som jag vill testa lite alternativ) - så bestämde jag mig för att GÖRA EGNA BIFFAR IDAG.

4 Olika sorters biffar.
När alla biffar var klara så satte jag mig ner för provsmakning. Skar en bit från varje sorts biff och undersökte noggrant.
RESULTAT:
Vitlöksbiff: 1 stjärna. - Det var vitlök som var mammas hemliga ingrediens! :o
Biff utan smaksättning: 2,5 stjärnor.
Min specialbiff: 4 stjärnor.
TIMJANBIFFEN BLEV VINNAREN MED 5 STJÄRNOR.Då när min köttfärsbiffs-analys var färdig, så var det bara att paketera för framtidens matlådor.Så kom ihåg nu allihopa: VITLÖK I KÖTTFÄRSBIFFAR ÄR SOM SENAP TILL GRILLAD FLÄSK KOTLETT.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0