isn't it time?

Idag har jag saknat min storebror extra mycket.
Börjar bli riktigt less på att vara ifrån varann nu.
Jag håller tummarna nu för att du kommer att vara med på massvis av bilder på min sommarplansch för 2010. Fatta tomt det skulle bli med en sommar utan dig, min bästa vän. Det funkar inte :(

Du är med mig i nästan allt jag gör. Du delar all min glädje och all min sorg, vi finns där för varandra på ett sätt som inte finns någon annanstans än hos syskon. Ända sedan jag var liten har du alltid kommit och varit med mig och mina kompisar, och när jag var liten tyckte jag att det var skitjobbigt, men med åren så blev det bara kul och  tillslut någonting jag tog för givet. Du är med på många fester, många påhitt och många promenader, filmkvällar och äventyr. För att inte nämna att du ALLTID är med när vi är i stugan. Då vi fiskar, grillar, bastar, spelar spel eller åker båt. Ja, till och med solar!

Du är alltid med mig, och på sommarplanschen från -09 så är du med på flest bilder. Ja, nästan alla faktiskt. 

Jag kan inte äns tänka mig så konstigt det kommer kännas om du inte är med mig i sommar. Om du inte delar alla härliga sommarminnen med mig.Kom hem nu brorsan! I miss you
"Hej min älskade lillasyster! :D

Fan vad jag saknar våran musik. Jag längtar tills vi kan sitta och jämföra låtar som vi brukar! Jag saknar friheten att bara kunna ta upp telefonen och ringa och prata om ingenting.

Fan det är för mycket jag saknar, men mest av allt saknar jag faktiskt dig syrran :(

Men samtidigt så vet jag ju att jag inte blir borta föralltid så då är det bättre att längta än att sakna även om det är svårt ibland. Och jag tycker inte att vi ska försöka få tillbaka den vänskapen du beskriver, utan jag tycker att vi ska kolla framåt och segla på den vänskapen vi bygger upp då vi är ifrån varandra! =) För jag tror att våran vänskap kommer vara bättre än någonsin då jag kommer ut, så du behöver inte vara orolig! =)"


Tror ni jag blev nå glad av det här brevet?
Jag håller kvar vid varje ord och försöker lita på att vad som än händer så blir det bra tillslut :)

Nu har det gått nästan tre månader.
Tre månader av din frånvaro.

Kommentarer
Postat av: Yster syster

Tungt läge :o( krya på dig i alla fall!

2010-04-26 @ 20:58:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0