så duktigt av mig :)

heheh!

Idag när jag vaknade så överraskades jag av ett jätterent och prydligt hus. Jag hade städat undan rejält igår innan jag gick och la mig (tydligen^^) .

Och alldeles nyss fick jag mig en till positiv överraskning!

Jag gick för att starta en tvättmaskin, och märkte att min tvättkorg var tom. Hmm.. Mamma kanske hade tvättat? Jag gick till henne och frågade glatt "när har du hunnit med att tvätta min tvätt?"

Det visade sig ju att hon inte alls hade tvättat den, det hade ju duktiga alkoholpåverkade madde hunnit med någon gång inatt!

Men när jag plockade ut kläderna från maskinen så luktade dom inte tvättmedel sådär som dom brukar. Mamma såg att jag såg lite förvirrad ut så hon frågade: Vilket tvättmedel använde du?

Då kollade jag dit där vi har tvättmedel och där fanns bara skopan men själva lådan med tvättmedel var borta. Så jag svarade ju till mamma "jag har ingen aning faktiskt". Då sa hon "Men, har du varit onykter när du tvättat eller vadå?"

Och eftersom jag inte vill avslöja eller väcka misstankar om att jag hade fest här igår så fick jag ju dra några lögner. Men det var lite svårt för jag ville ju som småle åt mig själv, haha, för jag var gode packad igår innan jag gick och la mig och jag har inte minsta lilla minne av att jag startade en tvättmaskin. -och en massa andra saker!

Kommentarer
Postat av: Fride

Oj vad det där lät stabilt! :D

2010-04-12 @ 05:26:58
URL: http://inutimagen.blogg.se/
Postat av: Yster syster

asgarv!!!

2010-04-13 @ 23:44:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0