stiger in i min bubbla och knappar ner mina tankar i ett inlägg, än en gång

Jag älskar promoe's låt "inflation".

Det var nog den som fick mig att konvertera till hiphop för en tid. Okej, konvertera var väl en aning överdrivet, men den fick mig att öppna ögonen för alternativ musik annat än sånt jag aaaalltid lyssnat på.

Jag blir glad av låten, jag känner mig taggad. Städsugen, nästan dans-sugen. Kan inte låta bli att sjunga med och röra mig i takt till musiken.

Lägg allt det jag just skrev i dåtidsform. Imperfekt.

För nu tål jag inte låten längre.
Den där glada känslan har förvandlats till nån jobbig tankeframkallare. Jag drar mig alltid till minnes och känner precis ALLTID för att sätta mig ner och skriva om hur fett jobbig den blivit nu när allt annat än låten också är annorlunda.

Det finns ingen glädje kvar i den.
Jag total pumpade ur allt från den.

Jag påminns om då jag stod med rollern i högsta hugg för att måla om mitt rum. Jag påminns om att jullovet inte alls var så som jag önskat mig. Jag påminns om bankandet på dörren och paniken då världen föll samman på ett och samma ögonblick. Det var den dagen, det ögonblicket som allt förändrades för allihopa. 

Låten har ingenting med själva faktumet att göra, men jag kan inte låta bli att tänka: Hur hade nutiden sett ut om man strök dagen då världen vände? Om man tog bort den från listan över dagar vi passerat?


Hade avståndet kommit att vara lika stort ändå?


Eller hade världen vänt av sig själv senare? Och hur?
Ja, jag funderar helt enkelt "Tänk om..."

Fett onödigt, och när man tänker så, då är det nästan aldrig nått direkt positivt det handlar om, och det är de minnena som den här jävla låten tar fram vaaaarje gång jag hör den.


Turnin' it off.


Lite Mumford and sons med Little lion man gör nog susen för att ta mig tillbaka till verkligheten och dra mig ut ur min egen hjärna och allt den annars tvingas att tänka på.


Och jag är inte alls på ett depp humör nu när jag skriver, jag var bara en gång för att tvungen att sätta mig ner och skriva av mig all skit om den där jävla låten, ääääntligen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0