then there are those times

Idag när jag skulle göra mig några mackor så tog jag med alla pålägg till köksbordet för att jag inte kunde välja när jag bara stod framför kylen och kollade.

När jag sen hade hela bordet fullt i olika byttor och förpackningar med pålägg och mitt underlägg fullt i smulor, så slogs jag av en tillbakablick.Det var då jag fick smyga in er i huset och duka fram allt gott vi hade i kylskåpet, och när ni sen skulle käka så var det typ precis som om man skulle ta med ett afrikabarn till buffén på Bahn thai. Ni vrålade i er mackor likt någonting jag aldrig sett!

Och sen.. dessa smulor på underläggen. Dom gav mig ett leénde när jag tittade på dom idag.
För jag minns att då ni hade gluffsat i er alla era mackor så skulle ni va duktiga och ta era underlägg till köket och torka av dom, men då ni lyfte underläggen så blev det nått elektriskt fenomen jag typ inte kan förklara, som gjorde att alla smulorna hoppade omkring på underlägget och flög iväg på golvet.

Vi garvade. Ja, FYFAN vad vi garvade!
Det såg så sjukt roligt ut, och speciellt allas förvånade miner eftersom ingen fattade hur det kunde gå till, plus då det faktum att försöket till att vara duktig och ta bort efter sig misslyckades då allt hamnade på golvet!

Ja, jag kommer aldrig glömma hur vi 3 satt där vid köksbordet och skrattade så sjukt högt och hur det bara sprutade tårar från ögonen. Vilket oerhört härligt moment. Bästa tillbakablicken ever! :)

I miss you guys :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0