valborg 10'

Har haft min första nyktra valborgsmässoafton sen jag var typ 12.
Och det är inte att rekomendera :)

Har haft det mysigt åså, men det är ju en högtid då nästan alla är ute och dricker, kommer man då dit nykter så blir det helt klart inte samma grej. Inte för mig iallafall, som råkar bli gryymt osocial då jag är bland folk jag inte känner så bra ;b

Först var jag i på storheden med arvesen och mamma&pappa, sen när vi kom hem så gjorde vi den årliga valborgsmiddan: Fondue!

Svingott, såklart.Sen duschade jag och gjorde mig i ordning och vid 9tiden så cyklade jag iväg och mötte upp tove, lovisa, mattias och elin som var påväg till en fest.

Det visade sig inte vara så jätteroligt där, så vi for efter kanske 30 min.

Drog hem till tove och spelade monopol istället, jag malin & tove. Och det däremot var jävligt kul, jag hade 45 lax där på slutet medan dom andra hade typ under 10 000. HEHE.

Men vi avslutade spelomgången för att dom skulle iväg till en fest igen och då kände jag att det skulle bli skönare för min del att fara hem istället :)


Så nu har jag gjort i ordning för att kolla lite nya avsnitt, bland annat från Greys anatomy & Vampire diaries. Det nöjer jag mig helt klart med :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0