happy finding-yourself-day!

När jag gick på lite djupare vatten och började fundera över allt det jag lovat mig själv eller bestämt mig för att sträva efter, så dök ännu en tankeställare upp. En betydligt härligare än den tidigare.

Jag kom fram till att jag nu är den jag vill vara. Eller åtminstone att jag inte längre är någon jag inte vill vara!


Och jag har inte märkt det? Jag förstår inte hur fan jag kan ha undgått att märka det tidigare?

Jag skrev (om inte annat i mitt huvud) en önskelista om hur jag ville ha mitt liv.
Och när jag nu satt och jämförde lite grann så har jag ju fan nått dit alltså.

Största och bästa skillnaden är att oron är borta.

"Och dessutom har jag växt som person så pass mycket att jag skulle tåla motgångar utan att behöva ifrågasätta mig själv. Jag har inte sömnproblem likt tidigare, och jag behöver inte ligga uppe och försöka fundera ut hur jag ska lösa alla andras liv längre. Jag behöver inte heller fundera över mitt liv, för att det är under kontroll nu och det är helt fucking jävla underbart. Jag vet vars jag har mig själv."Önskar att jag kunde posta hela den långa texten jag skrev,
men den är nog lite föööör personlig. Tusan!


(känns som att jag skrivit sånna här texter många gånger tidigare,
men vet ni varför? Jo, för att stegvis så blir det bara bättre och bättre :)

Kommentarer
Postat av: Yster syster

Livet utvecklingen och händelsernas förlopp tenderar ofta gå i spiraler - uppåt eller nedåt. Spiral liknelsen är ganska klockren för det är lite som i grundskolan, årskurs efter årskurs läser man samma ämnen fast på en djupare/mer avancerad nivå och fler ämnen kommer till eftersom när man når högre årskurser. I livet är det ofta snarlika valsituationer, händelser/situationer, relationskullerbyttor som man möter med en cyklisk regelbundenhet med tilltagande komplexitet och/eller känslomässig laddning.Det var onödigt många ord för att bekräfta din upplevelse. Ja såklart du har varit i snarlika insikter och reflektioner :o) Och det är fantastiskt roligt att läsa att det blir bättre och bättre, att du alltså är påväg åt rätt håll.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0