Bästa som hänt i år var iallafall detta:

summering 2010 och mål för 2011

jag ids nog inte göra nån svinlång årssummering likt den jag gjorde förra året.
Och jag orkar inte lägga upp bilder från hela året som gått heller.

Kort summering

Jag har kommit närmare familjen, åtminstone syskonskaran och deras barn. Jag har gjort mer av sakerna som jag vill göra iår och mindre av vad andra velat. Jag har blivit mer självständig i och med att brorsan varit borta 8 månader det här året. Jag har blivit mer insiktsfull när det gäller mig själv, och lärt mig mycket om hur jag hanterar vissa situationer och varför. Jag har försökt att leva i nuet och släppa dåtiden, men misslyckats gång på gång.

annars så..
har det här året varit i särklass det tråkigaste hittills.

2011 blir nog däremot jävligt intressant.
Det är visningen i februari, körkort i feb/mars, bättre möjligheter att ta sig till stugan under hela vintern/sommarn, student, studentresa, och någon gång under året blir det flytt också, antingen till södra sverige eller utomlands. Mycket spännande som kommer hända! :)


__

Förra året när jag gjorde min summering så la jag upp lite mål inför 2010 och såhär såg dom ut:


-   Vara lite självisk så som jag ser det, och göra mer vad JAG vill och inte lika mycket vad andra vill. Lixom, prioritera det jag själv tycker om istället för att anpassa mig lika mycket som jag gjort i år.

-  Inte dissa någonting innan jag testat det själv, alltså inte ANTA att saker och ting suger innan jag faktiskt undersökt det!

-  Börja spela gitarr.

-  Att vara precis den jag vill vara och inte fundera så jävla mycket på hur man BORDE vara.


Höhö, kan inte säga att jag uppfyllt särskillt mycket av det.
Egentligen är det nog bara punk 1 jag klarat ;)


..Alltså helt sinnessjukt vad fort det här året gått,
och det känns som att jag inte hunnit med någonting?
Förra året var ju helt galet lärorikt och intressant och det var jättemycket som hände hela tiden.
Iår är det som att tiden stått stilla?

Så som jag skriver nu om året som varit - blir mitt mål att INTE skriva om 2011.


2011 ska innebära förnyelse och positiv förändring, samhörighet och förhoppningsvis ska jag vända upp och ned på mitt liv på ett positivt sätt och helst inte känna igen mig själv om ett år. Hellre flytta till island och köpa en hästfarm än att fortfarande sitta här vid datorn i villan på erikslund. Vad som helst, bara det är nytt!

.

Jag är inte sån.
Jag kan inte släppa mina bekymmer över en natt och möta varje ny dag för vad det är, dvs - en ny dag.korvsoppa

Jag gjorde en smarrig korvsoppa till lunch och bjöd mamma och manne :) ...med massvis av vitlök i.
rummet

Här följer lite bilder på mitt rum nu på kvällskvisten då alla ljus är tända :)
creeping up on me

nu äntligen harjag fått lite ordning i mitt rum!
Jag har ett nytt överkast, lite ny text på textväggen, 2 nya hyllor fulla i ljuslyktor, satt upp ramarna på väggen och fortsatt min fotobård på ytterligare 2 väggar.. Jaa, det känns mycket bättre nu :)

Ska posta några bilder ikväll efter jobbet om jag orkar, annars imorgon :)


Minnen.. haha.
Oktoberfesten -09

Spårat på allllllla sätt och vis ;)


pengar och snålhet

Idag är jag schnygg.
Jag har nämligen på mig mina nya jeans.
Mina nya ljusblåa tighta perfekta jeans.

Kan inte komma ihåg sist jag hade ett par snygga perfekta jeans.
8an kanske? Inte konstigt att jag känner mig fantastisk nu då ;)

__

När jag nu nyss stod ute och rökte (i mina perfekta jeans of course)
så fick jag en tillbakablick från sommarlovet mellan 6:an och 7:an.

Den sommardagen då mamma skämde ut mig framför alla mina kompisar plus några till genom att tvinga mig att ha på mig cykelhjälmen. Jag var den enda av alla jag var med som behövde ha hjälmen på sig. Sen fick hon samma dag damp för att jag lämnat ett odiskat glas på bänken då hon hade tömt diskmasinen och jag borde satt in det där. Hon tvingade mig att cykla ända från torpgärdan och hem bara för att sätta in det i maskinen. Suck.

Det var ju självklart katastrof för en 13 årig tjej att cykla med hjälmen måste ni ju förstå, och jag var förbannad på henne i flera dagar. Vilket bland annat visade sig genom att jag snodde 400 spänn från hennes börs och drog till Luleå (stooooora luleå) med två tjejkompisar jag inte kände allt för väl ändå. Och jag minns att mina 400 kr var såååå jäkla mycket pengar. Och när jag var i luleå med dom här tjejerna så tittade dom på jeans för 700 kr och jag minns att jag VERKLIGEN INTE KUNDE FÖRSTÅ att man kunde lägga 700 kr på JEANS? Det var helt sinnessjukt. Bara 3 år innan så hade jag sparat pengar i ett helt ÅR för att kunna köpa en hamster med bur och mat och spån och leksaker osv för 700 spänn. Och dom skulle lägga 700 kr på ett klädesplagg bara sådär?!

Än idag är jag snål må jag säga. Ruskigt snål.
Ser man mig ute och shoppar så står jag med 99% säkerhet vid reastället och bläddrar bland galgarna.

Tillbaka till mina ljusblåa perfekta jeans jag har på mig idag då. - Som jag hittade på JC för 200 spänn.
Hade jag köpt dom ifall dom kostat 700 kr?
Trots att min inkomst idag är (helt seriöst uträknat) 37,5 gånger så stor som inkomsten jag hade mellan 6:an och 7:an?
Nej jag tror faktiskt inte det...

Och fatta, att då är 375 kr för mig då lika mycket som 10 kr är för mig idag. (i pengavärde jämfört med inkomsterna alltså)

Om du var jag, hade du då fortsatt gå fastän tiden runnit ut?körkortssvammel

jävla körkortsteori.. känns som att jag aldrig kommer någonvart.


Fan vad less jag är på allt teoretiskt plugg. Jag är vanligtvis inte den som staplar mina läxor på hög, brukar försöka göra bort dem så fort som möjligt. Nu har jag 3 inlämningar som är mellan 2-10 veckor sena när det gäller skolan. Helt seriöst alltså. Jag är så oengagerad och hittar ingen drivkraft.

Då det gäller teorin till körkortet vet jag inte vad det är som gör att jag inte tar mig den tid det behövs till att faktiskt plugga. Jag menar, drivkraften finns ju när det gäller körkort?

Åh, vill verkligen ha kortet nu. Och en bil. En fin vinröd mercedes 190 med ett vråligt ljud installerat. Självklart en fungerande GPS som underlättar mitt lokalsinne också. Plus en fräsht luktande wonderbaum. Och en motor- och kupévärmare så jag slipper kylan. Och massvis av pengar till bensin.

Nått sånt här ungefärNu vill jag bara bli färdig för fan!

JAG VILL HA SOMMAR OCH MIN BLÅA BASSE (!!!!)
shes only a girl

Jajjemän, förkylningen var precis som väntat på sin plats när jag vaknade imorse. Förbannat!
Känner mig inte alls särskillt taggad för körlektion och sen jobb ..

Nåja!

Ikväll ska jag fixa och trixa i mitt rum. Försökte igår, men efter att jag och pappa borrat upp hyllorna och jag testade trycka lite på den ena för att se hur hållbar den var så trillade den ner på en gång. Hade tydligen gipsvägg i mitt rum och skruvarna var alldeles för korta. Suck.

Aja, pappa köper nya anpassade skruvar idag så då ska det upp hyllor, tavlor och så tänkte jag förlänga min bord av bilder som jag har längs med taket :) Blir nog suveränt.

utfyllnad

Tjoho! Jag har inte dött ut här på bloggen, bara jobbat rätt mycket och gjort annat tidskrävande och ointressant som jag inte orkat skriva om :)

Idag däremot så for jag till julrean i Luleå tillsammans med Jasmine. Vi steg upp före fan (.. vid 8-9 men iallafall!) sen tog vi bussen dit och speedshoppade. Ahh, det är vad jag kallar det när man på 2 timmar lyckas slänga iväg runt 1600 spänn på ett flertal tröjor/tunikor, några halsdukar, leggins, jeans osv! Sen avslutades det hela såklart med ett originalmål på max :) mmm..

Tog bussen till boden och hoppade av på tågstationen (där jag jobbar i kiosken) och var där 2 minuter innan jag började. Bussen var såklart 5 minuter sen men så länge man faktiskt är i tid så är det ju helt ok, så jag tyckte det kändes fantastiskt att hinna med 3 timmar i luleå innan jobb 6 timmar i kiosken!

När jag kom hem så möttes jag av två söta pojkar här hemma, william och elliot (min äldsta brors två äldsta söner). Vi gjorde lite kvällsfika och sen skulle dom hoppa i säng. Nu ska jag också gå och lägga mig, känner att jag behöver rätt många timmars sömn ikväll :) Speciellt eftersom en förkylning närmar sig med stormsteg.. :(

Nu blev det ett sånt där bajstråkigt inlägg. Men det fyllde åtminstone ut bloggen litegrann :b

den ända chans vi får är den som vi får just nu

Jag känner att det nu börjar bli dax för mig att ta samma beslut som jag tog förra året vid den här tiden.
Det finns så mycket jag vill uppnå, jag har så mycket drömmar. Jag måste fortsätta utvecklas och förändras, måste acceptera det och låta det få ske. Jag kan inte pausa hela tiden och bara låta tiden passera, den är värdefull och förtjänar att göras det bästa av.Vem jag är, varit och vill bli.
Alla tankar om er och mitt hopp och min kärlek till er.


Julmys

Jag har haft en riktigt härlig jul.
En familjejul skulle jag vilja säga, då tacksamheten, glädjen och kärleken varit störst av allt.

Jag har pysslat (som jag älskar), haft råd att köpa fina julklappar jag känt mig nöjd med, hållt mig frisk, umgåtts med syskonen, haft min storebror här (som jag tidigare iår inte trodde skulle ha hunnit mucka till jul), inte gått upp i vikt (än.. hahaha), hunnit undan julstressen, fått fina julklappar, sluppit julmusten, firat första julen med en liten Ludde i familjen.

ja det var varit mycket positivt med denna jul :)2009/2010

Mulle har permis nu över jul och var hit och hälsade på alldeles nyss :)
Tog en bild och jämförde för skojs skull med bilden som togs förra julafton.

Rätt kul ;)

(btw, det är säkert många som undrar hur fan han kan va så brun nu när han suttit inne hela året, Jo nu ska jag berätta: DOM HAR GRATIS SOLARIUM PÅ ANSTALTEN. Wzzup med det!?! :oLite av julhelgen

Bilder från gårdagen,
i bilen med manne och jasmine och sen lite bilder från kvällen före julafton då vi syskon träffades och bakade lite biskvier och knäck samt fixade julskinkan och intog lite alkohol. - Vissa mer än andra, manne drog en hel 70is till exempel ^^, Han blev svinjobbig och pratade oavbrutet, men trevlig var han ju så vi fick mest skratta åt han ;)


välkomstdrinkar gjort på jordgubbslikör och iskall mjölk v(blev jäääävligt dåligt med bilder från kvällen, tog inte en enda bild då fredd och fredrik anlänt och kvällen startade på riktigt) :(


Julfrukosten hos storasyster


Och lite bilder från självaste julafton då :)Våran familjs julklappsbidrag.. seriöst, julklappar har helt gått i överstyr nu förtiden :|


Ludde har slitit bort pappret från sin julklapp och kört ner hela skallen i kartongen för att komma åt godiest. (han sprang runt en stund med kartongen på skallen också, haha, såg svinkul ut!)

dan före

Igår var det alltså pysselkväll här hemma på jägar :)
Jasmine hjälpte till och kom med fina ideér, till exempel de röda ljuslyktora som blev riktigt mysiga =)Nu ikväll så ska vi ha en syskonkväll med julbak och julmys. Och alkohol.
Alla 5 syskon kommer infinna sig hos syrran, ska bli kul att vara samlade allihopa för en gångs skull :)

Uppdaterar senare :)

hemmapyssel del 3


och den fula ankungen..


vill ni veta varför det råkar vara den fula ankungen?
HAHAHA.. såhär ser den ut om man fotar med blixt ><


hemmapyssel del 2hemmapyssel del 1

Före

Efter:
eagles flying free

Idag har jag (precis som jag hade planerat) tagit det lugnt här hemma hela morgonen. Sett lite gossip girl, ätit lite av chipsen som var kvar, tagit det allmänt lugnt och bara slappat. Ett typsikt tecken på en chill dag är att man har på sig morgonrocken ända in på dagen ;) -check!

Justdet, målade mina naglar i det nya lacket jag köpte igår. Drog lite streck och satte några prickar sen också för att piffa upp dom lite extra, ska försöka komma ihåg att ta en bild på dom och lägga upp här :) Var ju faktiskt jättelänge sedan jag la upp nå nagelbilder ;)

Sen har jag varit med mamma till återvinningen och köpt en massa glas i olika former, en lampa och några skålar. Efter det for jag till dollarstore och handlade pyssel och dekorationsgrejer för drygt 200 spänn. Ska alltså pyssla på här hemma ikväll igen :) Men den här gången är det dock inte till någon julklapp, jag tänkte faktiskt behålla det jag gör! =)

Manne är redan här och Jasmine kommer hit senare ikväll och då kommer dom nog också vilja pyssla med mig. Det blir perfekt det här! Bra sällskap, något roligt att göra + chips som tilltugg haha ;) A-zum!

en sötnoooooos

Blev väckt av min söta lilla Ludde imorse :)

Idag var han världens mysigaste vovve som stannade och gosade i typ en kvart på morgonen. Han slumrade nog faktiskt till en liten stund bredvid mig dessutom. Det händer typ aldrig, i vanliga fall har han så mycket energi att han aldrig kan vara still på samma plats längre än några sekunder! 


Var det någon som sa något om "chill?" eller bekvämt? Eller slött, skönt, nice, AWESOME? JUL-LOV.

Nu har jag laddat upp för världens myskväll!
Var ner till rimi i sista minuten innan dom stängde, köpte två olika sorters chips och en vitlöksdipp. Nu ska jag slå igång nått gossipgirl avsnitt och bara chilla hemma heeeela kvällen. Sen inatt när jag känner för det så ska jag slå in de sista julklapparna och kanske hitta på något mer pyssel att sysselsätta mig med.

Grejen är iallafall den att jag är HELT ledig imorn, har absolut ingenting som jag ska göra under hela dagen, så jag kan alltså om jag vill vara vaken halva eller hela den här natten och sen sova hela jävla dagen imorn om jag vill. Kan till och med vakna imorgon och utan att äns ställa mig upp bara sträcka mig till tangentbordet och slå igång ännu ett avsnitt gossipgirl och låtsas som om hela morgonen bara är en förlängning av den här kvällen. Haha, nu lät jag helt psycho, men jag har verkligen längtat till detta.
Att vara absolut, totalt HELT LEDIG.

lite tjaffs

Skyndar mig att skriva lite om vad jag gjort i helgen nu som tidsfördriv medan jag väntar på skjuts :)
Jag har till att börja med jobbat 24 timmar sammanlagt så jag har ju varit gode jävla slut och inte orkat göra allt för mycket, men jag har iallafall varit med manne och jasmine typ alla dagar. Vi har haft så jävla skojjigt trots att vi inte gjort något alldeles speciellt, trivs bara i deras sällskap antar jag, det är så positiv stämning och jag tror det är därför! =)

Vi har kikat i luleås skol"katalog" - snarare "bok", suttit och glottat på folk och berättat roliga saker om olika människor. Alltid lika kul :) Sen så var vi ju och julhandlade hela dagen igår i princip, tog en fika på opalen också och sen var vi hem till jasmine en sväng. Där passade jag på att trippeltånga mig hår för första gången, men gud så fint det var! Roligt med lite rörelse och inte alltid det här raka :)

Aja, nu måste jag kila, vi hörs!

random pics och sånt

diggar verkligen min hårfärg :) Blev lite väl less på det isblonda, och när jag slutade med effektslingorna så var det bara svintråkigt. Därför känns det så jävla härligt med lite pigment !När jag ändå är igång med egobilderna så kan jag ju visa upp en jacka jag hittade och blev lite smått förälskad i på vila. Den var lite för dyr för min börs, och sen vet jag inte om det verkligen skulle vara nått jag använde, men den var såååå mysig och go. Och luvan var enorm, helsött !

Älskade den verkligen :P Måste hitta mig någon liknande nu på julrean tror jag!

Här kommer lite fler random pics från december:

Min och linneas sockerbits tävling. Den gick ut på att dela en sockerbit i flest delar...


Linnea vann. Och blev ungefär såhär glad ;b


Lite julklappar jag slagit in inatt :)


Och bara för att göra tove lite nyfiken så lägger jag in en bild på hennes jättestora klapp :DOch manne den jäveln som skulle hjälpa mig slå in julklappar däckade vid 12tiden! Han var dock lite duktig iaf och höll sitt löfte om att vara med när jag slog in pappas släkts julklappar. Han steg upp efter att ha sovit i typ 2 timmar och var moraliskt stöd vid köksbordet då jag slog in dom :) haha!

Med kärlek och tanke

Har pysslat ihop farmors julklapp nu från 03.00 till 06.15 ... Gode trött nu ;)
Men visst blev den fin?
danföredanföredanföredopparedan

Har haft lite funderingar om att lägga ner bloggen nu på sista tiden på grund av en liten händelse tillsammans med många andra orsaker. Men då såg jag nyss att jag fått en massa kuliga kommentarer jag inte märkt av. Blev rätt glad och fick tillbaka lite inspiration igen :) Kanske man ände skulle fortsätta, bara göra om och göra rätt? :b Får se hur det blir :)

Idag ska jag med brorsan till stan och julhandla litegrann, behöver köpa de sista julklapparna.. eller hälften av alla 22 julklappar för att vara precis. Ganska drygt med så jävla många.. märker att pengarna börjar sina och nu är det ju lov och då vill jag inte vara fattig!

hörs

mysfredag

Idag hade jag den sista salongdagen innan jul, hade två klippningar och sen blev det mest en massa fikaätande =) Hehehe. Vi hade 2 olika sorters lussebullar, kubbar, rocky road, mjukpepparkaka och biskvier. Så det fanns mycket att välja bland! Awesome :)

Och vet ni vad? Jag fick en julklapp av mina söta handledare :) Kunde ju såklart inte hålla mig så jag öppnade den direkt jag kom hem (A) haha. Blev jätteglad =) Dom är så härliga båda två och jag älskar verkligen min praktikplats där. Vet inte riktigt hur jag bäst ska visa hur mycket jag verkligen värdesätter min praktik hos dom. Måste fundera ut något bra nu under julen då jag har gott om tid :)

(lovade att inte lägga ut bilden... men är det inte lite tråkigt om man håller allllla sina löften? :o)


Sen ikväll så kom systeryster hit med manne, jesper och tobias så vi blev ett riktigt mysigt middagssällskap för en gångs skull :) Mamma hade fixat tacos och köpt alla tillbehör man kän tänka sig så middagen blev ju helt underbar verkligen! 

Sen har jag och manne hängt på mitt rum hela kvällen och delat bekymmer och glädje. Vi har haft en lång pratstund och lyssnat på hans musik. Det har varit en superkväll alltså, precis en sån kväll jag behövt :)

Jag har en fantastisk syskonskara och fantastiska syskonbarn.
Tycker om er alla så mycket v


Blev en joggingrunda med lille lurvas också :)hårvården


hårfix och shopping.. massa shopping!

Jag har haft en helt sinnessjukt bra jävla dag!
Först egen hårvård då jag blivit ompysslad hela förmiddagen av Julia, och själv inte behövt göra någonting på henne.. Lyxigt. Lite för lyxigt nästan, men skönt ändå att bara fått koppla av :) Och håret blev superbra förresten! -körde på alternativ #3, dvs bara kalla slingor i hela håret och utväxten fixad.

Tjawesome, right?

FöreEfter
(mer bilder från dagen kommer senare)

Sen efter hårvården och allt jävla fikaätande, så drog jag clara och jullan till Dahl's och storhandlade!
Efter det så så fortsatte storhandlandet för mig och clara, vi stannade i centrum och sprang in på en massa affärer. Jag hittade mig bland annat 2 par skor, 3 tröjor, en sjal, leggins, thé, mössa... ja allt möjligt :) Och dessutom så hade vi supertrevligt, och avslutade allt med en kopp kaffe på Börjes café. Jättehärlig dag :)
Tnx Clara och Jullan! :D
beslutsångest

Imorn har vi egen hårvård på skolan och jag vet inte riktigt vad jag vill göra...

Ska bleka bort utväxten till att börja med,
sen funderar jag på om jag ska:

alternativ #1: nyansera så jag blir mer grå-vit och sen sätta grå, svarta och blå slingor i luggen
alternativ #2: precis samma som ovan, fast också väva in mörka (väldigt kalla) slingor i hela håret
alternativ #3: skippa de grå, svarta och blå slingorna i luggen och BARA väva in kalla slingor i hela håret
alternativ #4: Sätta varma bruna slingor i hela håret med 2 olika mörkhetslägen så att jag får en mer naturlig (och lite tråkigare...) blond färg.Ärligt talat så lutar det nog mot alternativ #3 just nu, av många framtida anledningar:
Min tanke är ju att bara fortsätta vara blond nu i några veckor framöver, och om jag då sätter nå blått och svart i luggen NU så kommer det bli jobbigt att sen bli kopparfärgad när den dagen kommer. Svart och blått sitter ju förbannat hårt, och mitt hår ska verkligen undvikas att bli blekt någon fler gång (!)

MEN, om jag nu verkligen kommer fram till att jag vill ha de där blåa, svarta och grå slingorna så kan jag ju faktiskt prata med sara och lisa på salongen så kan vi säkert fixa det där i efterhand.. så jag kan alltså vänta och se hur jag känner mig när jag satt alla de kalla bruna slingorna, kanske det räcker med det då, att jag nöjer mig bara jag blivit av med den här helljusa, jämna, tråkiga hårfärgen.

pepparkakspyssel :)
Lite ego.. hahah! ;)


Och ett litet pepparkakshus givetvis! :)
dagens planer och bravader

Hoppar över skolan idag.. också.


Övningskörde imorse, och blev stannad av polisen! Haha, Varför är det alltid så när man ser poliser att det känns som att man gjort ALLT fel? Ja menar, jag VET ju att jag inte festat eller druckit nå igår, det var ju söndag och jag jobbar ju dessutom hela dagen på söndagar - men ändå så kändes det som att nu jävlar kommer jag åka på rattfylla typ. Det är ju helt sjukt egentligen så huvudet spårar iväg, för att inte tala om hur jag tänkte om allt som hade med körningen att göra. Typ har jag bältet på mig?!?!?!?! Och BLINKADE JAG IN NU?? AAAHHHH!!!! o_O
typ så kändes det i min skalle, blev typ hur stressad som helst! Svinläskigt :D haha.

Nåja!

Sen for jag och mamma och handlade litegrann, jag köpte pepparkaksdeg och ett pepparkakshus + kristyr och karamellfärg och nonstop. Blev dyrt haha, men tänkte att det blir nog jävligt roligt att pyssla litegrann så det är värt det =)

Mina planer idag är: pepparkaksbygge, teoriplugg, matteplugg, middag med syskonbarnen, fixa naglarna, övningsköra med pappsen, och sen typ gossip girl eller nå tills jag somnar :)

Får se hur mycket som blir av!
Ska fan göra en checklista för dom brukar jag ha svårare att fly ifrån :D

alltid fel tidpunkt..

NU börjar tankarna strömma igen, och funderingarna dyker upp. Frågorna.

Jag vet ju precis vad det betyder eftersom jag stampat på det här stället så jävla många gånger tidigare.
Men varför är det då inte så enkelt som att jag bara följer reglerna i min egna regelbok?
Det är ju egentligen inte svårare än så, men ändå så vill jag inte. Jag fortsätter bryta dom.. bara lite till.
Även om jag vet vars det tar mig.

Åh jag blir så irriterad på mig själv. Det är ju faktiskt ingen idé att analysera och reflektera över det egna beteéndet och lära sig tolka sina egna signaler osv -om man sen ändå inte ids bry sig i dom?

med tove, elin & sanna som mottagare

Den stora MMS-dagen ..
haha ><

Här är alla bilder jag skickat iväg under dagen:
Blev visst jääävligt många haha ^^,  Och inte så jätteintressant kanske höhö.


just for fun

Har ni andra med halebop varit lika uppmärksamma som mig, tove, elin och sanna med det här att det är gratis MMS varje söndag fram till jul?

Idag har min inkorg sprängts tio gånger om av en overload av MMS från dom jag nämnde ovan ;) Vi har mms:at hela dagen om vad vi gjort osv. Om jag orkar så lägger jag upp bilderna här på bloggen ikväll så får ni också följa min vardag på kiosken! ;) haha.

Det har varit mycket underhållande iaf!
- nu plingar det i telefonen igen så jag ska kila iväg och kolla vad det kan va för kul bild den här gången,
hejpa! :D

lördagslugnet

Idag har jag såsat på här hemma hela dagen, sett dokumentärerna cocaine cowboys 1 & 2, tvättat, städat lite, sett tv och sånt. Men nu har jag just varit ute och övningskört lite med farsan, vi for bland annar förbi kioskpiraten så jag kunde handla lite karra :) Ska ha ett maraton med gossip girl eller cougar town nu hela kvällen/natten hade jag tänkt. Bara slappa och njuta av ledigheten! :)

Hörs!

glöggkväll

(skrivet igår)

Ikväll har jag haft världens myskväll :) Först så satt jag och manne i köket och surrade i någon timme, sen gick vi upp två våningar i trapphuset till syrran och hennes kompisar som hade en glöggkväll hos Carina. Där fanns det 5-6 olika sorters glögg, skivade päron, pepparkakor, olika ostar och ett par fräna ostbollar med pepparkaks-smul på. Super smarriga! =)

Nu sitter jag ensam vaken här hos syrran. manne slocknade i soffan efter en 12-13 bärs, syrran har gått och lagt sig och jesper och tobias sitter instängda på sina rum och lanar med sina kompisar. Jag försöker fixa skjuts hem för att få sova ut i min egna säng men det verkar inte gå så jävla bra. Slaggar nog på den hårda minisoffan skulle jag tro.


update:

Precis när jag skrivit färdigt så kommer jesper in efter att ha varit ute och rökt, han säger att marcus står med bilen där utanför och att jag borde gå ut och fråga om skjuts. Jag kuuutar ut, men ser bara de röda baklyktorna en bit bort, så jag springer in och hämtar telefonen och ringer honom. Han vänder om och kommer och hämtar mig och skjutsar hem mig till erikslund :) Helt awesome! Jag som hade gett upp helt om att ta mig hem haha. Fan va glad jag blev =)

bilder från igår :)

Kungen ville minsann borsta sina gaddar själv!
Han är envis, men söt.
happyface

Jag fick en superbra start på dagen, hoppas att hela helgen fortsätter lika bra!
Nu ska jag iväg till salongen, har en slingkund på morgonen och sen ska syrran komma in idag och peramanenta sig :)  uppdaterar mer senare!


vardag med guldstjärna

Fan vilken bra kväll det blev! =)

Jag och manne har varit barnvakt hos brorsan (fredrik), och sen när dom kom hem (fredrik, malin & syrran) så satt vi i köket och pratade och skämtade och hade det riktigt jävla trevligt. Kvällen avslutades med lite partyplaner för julhelgen och ett avsnitt pensionärsjävlar!

- det var mycket roligare än vad jag ids förmedla i text, är trött och röksugen å orkar inte med nå finlir..
Härlig torsdagskväll helt enkelt.

kundmottagning + särskolan

ja, idag var det kundmottagning, och jag hade min stammis där på morgonen :) fick 100 spänn i dricks när jag var klar! Ohh yeah. Så mycket får man typ neeeevahh på skolan, så det var awesome! Sen hade jag en jättesöt tant som jag gjorde en V.O rullning på, fick testa en ny variant och det är ju alltid intressant :)

Sen efter lunchen hade vi särskolan på besök, dom skulle få gratisklippningar.
Är jäkligt bra träning ändå.. höhö.. tänker bara på då vi fick in 2 speciella kunder på salongen här i stan för någon månad sen, jag var tvungen vända i dörren när jag såg (och hörde..) dom. Det är ju absolut aldrig meningen att man ska skratta, det är ju det man minst av allt vill men ibland kommer garven utan att man kan förhindra det.. Som tur var så var det inte jag som skulle klippa den gången!Jag fick klippa och styla en kille från särklassen, och det gick jättebra, han var inte alls så där.. supersär? Ni fattar vad jag menar! Blev ingen jätteförändring som många andra vågade sig på, men det blev ändå stor skillnad när jag sen kletade i lite vax och gjorde han mer modern =) Och han blev jätteglad, hehe när Elin sa "Oj, vad snygg du blev!" så hade han blivit jättegenerad också :P hihi

Rolig grej förrsten..
En tjej i klassen fick ta emot ett mycket speciellt önskemål idag haha :)
Det var en tjej som hade jättejättekort blonerat hår och hon visade upp en bild på vad hon bestämt ville ha.
- en långhårig, svart michael jacksson- frisyr!

till och med lärarna drog då ofrivilligt på mungiporna ;)


julpyssel


-

jag skiter i vilket


tror jag är sjuk..
jo, om jag känner efter lite extra så är jag nog det.
stannar hemma imorn, eller åtminstone så tar jag en sovmorgon.

hörs

:@ !!!

och DÄR försvann mitt humör igen.
satansjävlafittINTERNET
det dör, åså funkar det igen, åså dör det och är borta i flera minuter, åså funkar det igen, åså dör det och jag vrålar efter pappa men han kommer inte, åså funkar det igen och pappa kommer, pappa går åså dör det igen och jag VRÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅLAR

jag orkar inte skriva blogg och jag orkar verkligen inte skriva klart mitt religionsarbete.
jag orkar inte slå på gossip girl och jag orkar inte sova

nu har äckeljävlainternet dött IGEN MEDAN JAG SKRIVER
SATANS FUCKING JÄVLA SATE


JAG VAR UTAN INTERNET I FLERA JÄVLA VECKOR FÖR ATT PETERSS FITTELEKTRONIK VAR SÅ FÖRBANNAT FÖRSENADE OCH SEN NÄR VÅRT HUS VÄL FICK INTERNET SÅ FUNKADE DET PÅ ALLA DATORER FÖRUTOM MIN, SÅKLART. OCH DÅ FICK JAG VÄNTA I YTTERLIGARE NÅGRA VECKOR INNAN NÅGON IDES FIXA DET OCH NU BÖRJAR DET KRUPPA IGEN MEN INTE FAN ORKAR NÅGON GÖRA NÅGOT ÅT DET, JAG MENAR, DET DRABBAR JU INGEN ANNAN ÄN MIG

FÖRUTOM DÅ MAMMA OCH PAPPA SOM FÅR STÅ UT MED MINA ÄCKLIGT ÖVERSPÅRADE FRISPELFAAAAN

just a thought

Vilken tur att boden och luleå är två helt skilda världar för mig.
- ur många aspekter.

!

Fick mig ett gott skratt här på kiosken idag. Höhö
Riktigt kul ^^

- just laugh through it

I fredags efter praktiken och min långa härliga powernap så kom arvesen till mig, vi tog en bastukväll med lite bira och ölkorv. Och tjejsurr såklart! Det var så länge sedan vi tog oss tid till att umgås sist så det blev verkligen en supergo kväll i fredags :)

Igår var över till grannen och fikade med cicci och hennes kille viktor. Hon hade gjort supersmarriga snickerskakor (som jag förövrigt ska försöka mig på att härma!) och till det blev det någon kopp svart kaffe. Hjälpte henne även att färga utväxten, och jag är så van nu vid att alltid använda skål och pensel när jag applicerar färg, så jag kände mig lite som en brottsling då jag bara kletade med hanskarna och applikartorflaska ^^, haha.

Sen efter min väldigt ovanliga lördagsmiddag (fiskbullar och potatis...?) så fick jag skjuts till Erika. Vi var lite folk där och drack. Jag höll mig till mina sofiero men dom andra blandade whisky och kaffe-drinkar.. hujja! +o(
Blev även lite nattkäk på rönnbäcks och en liten vandringsfärg till robin.
Sen var det läggdax vid 04, jag somnade hos erika och fick skjuts med mamma till jobbet imorse. 

En riktigt bra helg faktiskt :)

-

trygghet utan att det blir tråkigt.

vars fan hittar man det?

:)

Idag har det varit en bra dag, precis som de flesta andra dagarna.
Jag måste bara ge fan i att klaga hela tiden och ägna mig lite mer åt tacksamheten faktiskt.


friday is here again!

Nu är helgen här igen :) Sååå skönt.
Vet inte vad jag ska hitta på riktigt, gärna ingenting alls typ :)

Men det blir nog att fara till syrran och mysa med lite vin och en massa surr ikväll ändå (:
Och imorn blir det nog att fira brorsans frihet+födelsedag, troligtvis bär det av till kusinen john och dricks någon bärs!

Lite lagomt lugnt och socialt.
Men NU är det en powernap på schemat, jag är så förbannat trött! =)
Hörs!

hahah ..

sådärja

att det skulle ta så många månader för mig att förstå.
nej, så många ÅR.

Ni vet hur många gånger (suck!) jag skrivit att jag "äntligen kommit på det, äntligen efter allt analyserande, förstått" ?

Varje gång har jag klivit upp ytterligare ett steg i trappan, men toppen har jag inte nått förrän ikväll. Nu är jag framme.

Fan vilket psyko jag låter som. Och det kanske jag är, vad vet jag?
Nu har jag iallafall klarat upp det här, efter år av ovisshet.

(att det skulle vara så jäääävla svårt? Jag garvar typ åt mig själv. Jag som trodde jag såg mig själv med öppna ögon och inte blundat hela livet, likt morsan) 

VARFÖR HAR INGEN NÅGONSIN GETT MIG EN FUCKING BITCHSLAP OCH BARA SAGT VAD DET VARIT? HAHAH


Hör av dig imorn syrran! We need a talk :D haha !


Allt är bättre än inga ord alls.

Det är svårt ibland, det här med bloggen.
Av musik, gamla texter och bilder, så dyker det upp minnen och undertryckta känslor ibland.
Från gamla tider, gammal gemenskap och gamla skratt.

Och då kommer det text från mina fingar, sånt som egentligen fortfarande är för känsligt för att delas med av.
Jag velar i flera sekunder innan jag vågar klicka på "spara och publicera",
men jag gör det ändå för att vad det än är jag skrivit så är det bättre än den eviga tystnaden.

JAG kan inte gå vidare utan ord. Jag kan inte bara gliiiida isär, jag behöver ett avslut.
Även om det bara är från min sida.

Jag är inte hård som sten.

Jag törs nog stäcka mig så långt som att säga att du räddade mig,
du tog hand om mig och du visade mig vägen. Och för det är jag enormt tacksam.

Sen droppade jag bomben och du försvann.
Efter det har vi gått skilda vägar och jag fick aldrig någon chans att tacka dig.

För innan det så hann du såra mig, och jag såra dig.
Vi har alltså gjort varandra grymt besvikna, och ingen av oss är någon som förlåter lätt.

Nu var det ett tag sen vi valde olika riktningar vid korsningen, och tiden har bara fortsatt passera sen dess.
Många gånger har jag känt mig skyldig, men varit för besviken på dig för att orka sträcka ut en hand.
Nu är jag bara glad att du har någon annan som finns där för dig eftersom att jag själv inte kunde.

Men du ska veta att jag tycker det är fett tråkigt att det blivit såhär.
- att flera års vänskap än en gång gått förlorad. 

Och även om vi inte umgås eller pratar längre,
så bryr jag mig om dig och hoppas att allt blir bra tillslut.

Du har en del av mitt hjärta precis som jag har en del av ditt och jag hoppas att du genom mitt skal ändå kan känna min kärlek.

let's make a change

Nu har jag kommit på en frän idé om vad jag ska göra med mitt hår! :)
Ska sätta slingor av grått, svart och blått i luggen. Och inte clips-förlängningar den här gången.

Det kommer bli tjaaawwwsome!

typiskt blogg.se

självklart så skrev jag ett långt och kreativt inlägg om min dag..

om kursen vi hade med Jessica från Lóreal
om inspirationen som kommit tillbaka angående visningen
om det djuriska utseendet min dåtidsmodell ska ha
om folie, blommor, belysning, taggtråd
om hur galet fräna frisyrer jag planerar


- och så försvinner det bara!

arrghh :@

RSS 2.0