glöggkväll

(skrivet igår)

Ikväll har jag haft världens myskväll :) Först så satt jag och manne i köket och surrade i någon timme, sen gick vi upp två våningar i trapphuset till syrran och hennes kompisar som hade en glöggkväll hos Carina. Där fanns det 5-6 olika sorters glögg, skivade päron, pepparkakor, olika ostar och ett par fräna ostbollar med pepparkaks-smul på. Super smarriga! =)

Nu sitter jag ensam vaken här hos syrran. manne slocknade i soffan efter en 12-13 bärs, syrran har gått och lagt sig och jesper och tobias sitter instängda på sina rum och lanar med sina kompisar. Jag försöker fixa skjuts hem för att få sova ut i min egna säng men det verkar inte gå så jävla bra. Slaggar nog på den hårda minisoffan skulle jag tro.


update:

Precis när jag skrivit färdigt så kommer jesper in efter att ha varit ute och rökt, han säger att marcus står med bilen där utanför och att jag borde gå ut och fråga om skjuts. Jag kuuutar ut, men ser bara de röda baklyktorna en bit bort, så jag springer in och hämtar telefonen och ringer honom. Han vänder om och kommer och hämtar mig och skjutsar hem mig till erikslund :) Helt awesome! Jag som hade gett upp helt om att ta mig hem haha. Fan va glad jag blev =)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0