körkortssvammel

jävla körkortsteori.. känns som att jag aldrig kommer någonvart.


Fan vad less jag är på allt teoretiskt plugg. Jag är vanligtvis inte den som staplar mina läxor på hög, brukar försöka göra bort dem så fort som möjligt. Nu har jag 3 inlämningar som är mellan 2-10 veckor sena när det gäller skolan. Helt seriöst alltså. Jag är så oengagerad och hittar ingen drivkraft.

Då det gäller teorin till körkortet vet jag inte vad det är som gör att jag inte tar mig den tid det behövs till att faktiskt plugga. Jag menar, drivkraften finns ju när det gäller körkort?

Åh, vill verkligen ha kortet nu. Och en bil. En fin vinröd mercedes 190 med ett vråligt ljud installerat. Självklart en fungerande GPS som underlättar mitt lokalsinne också. Plus en fräsht luktande wonderbaum. Och en motor- och kupévärmare så jag slipper kylan. Och massvis av pengar till bensin.

Nått sånt här ungefärNu vill jag bara bli färdig för fan!

Kommentarer
Postat av: Yster syster

Energi plus - energi minus = den summa du har att lägga ner på sådant du vill åstadkomma.... omge dig med det du behöver för att hålla din energibalans på plus och välj bort sånt som dränerar energi - även om det är sånt som är kul eller människor som du tycker att du borde vilja spendera din tid med.

2010-12-29 @ 12:59:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0