utfyllnad

Tjoho! Jag har inte dött ut här på bloggen, bara jobbat rätt mycket och gjort annat tidskrävande och ointressant som jag inte orkat skriva om :)

Idag däremot så for jag till julrean i Luleå tillsammans med Jasmine. Vi steg upp före fan (.. vid 8-9 men iallafall!) sen tog vi bussen dit och speedshoppade. Ahh, det är vad jag kallar det när man på 2 timmar lyckas slänga iväg runt 1600 spänn på ett flertal tröjor/tunikor, några halsdukar, leggins, jeans osv! Sen avslutades det hela såklart med ett originalmål på max :) mmm..

Tog bussen till boden och hoppade av på tågstationen (där jag jobbar i kiosken) och var där 2 minuter innan jag började. Bussen var såklart 5 minuter sen men så länge man faktiskt är i tid så är det ju helt ok, så jag tyckte det kändes fantastiskt att hinna med 3 timmar i luleå innan jobb 6 timmar i kiosken!

När jag kom hem så möttes jag av två söta pojkar här hemma, william och elliot (min äldsta brors två äldsta söner). Vi gjorde lite kvällsfika och sen skulle dom hoppa i säng. Nu ska jag också gå och lägga mig, känner att jag behöver rätt många timmars sömn ikväll :) Speciellt eftersom en förkylning närmar sig med stormsteg.. :(

Nu blev det ett sånt där bajstråkigt inlägg. Men det fyllde åtminstone ut bloggen litegrann :b

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0