AHA-upplevelse. "juste..."

Jag har känt mig lite sådär över-positiv ikväll, och nu när jag precis skulle gå och lägga mig så slogs jag av en tanke. En jävligt härlig tanke.

Att jag är ju faktiskt fri från min oro nu. Jag behöver inte oroa mig. Inte alls. Och jag har totalt varit för insnöad på det negativa spåret runt det hela för att komma på att det är ju någonting jag måste uppskatta!

Ja, för drygt en månad sen så skrev jag i bloggen nått i stil med "Jag har funderat på om det här är vändpunkten, och eftersom jag inte riktigt visste så frågade jag en god vän till mig som tydligt bekräftade att - det här ÄR vändpunkten."

Det visade sig att vi hade fel.

Men nu har vi nått vändpunkten.
Och även om det inte blev som vi tänkt oss,
så är det ändå vändpunkten - den som vi alla längtade efter.


Men nu när vi står här, så glömmer vi bort att det här var ju våran önskan. Och när vi fick den så är vi bara arga, ledsna och besvikna.

Men det var ju det här som krävdes!

Ikväll tänker jag somna med den här underbara tanken av att allting faktiskt är OKEJ. Jag känner inte längre det där jobbiga ansvaret som tyngde mina axlar i flera månader. Och ikväll tänker jag somna med uppskattning.

Uppskattning för vändpunkten.
Uppskattning för att jag inte har något ansvar längre.
Uppskattning för att jag inte behöver känna någon oro. Bara trygghet.
Uppskattning för att jag hittat MIN plats och att den andra hittat SIN plats och ni är där ni behöver vara för att så småningom hitta ERAN plats.


Det här var den underbart ljusa sidan.
Jag hade bara inte tänkt på det från de hållet.


Kommentarer
Postat av: Yster syster

Life is too short to wake up with regrets. ♥ So love the people who treat you right. ♥ Forget about the one's who don't. Believe everything happens for a reason. If you get a second chance, grab it with both hands. If it changes your life, let it. Nobody said life would be easy, they just promised it would be worth it.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0