fan så knasigt

haha, jag gjorde en rolig upptäckt för en liten stund sen!

Jag fick en förvirrande tanke och kunde inte komma på om jag hade drömt det eller om det var verklighet, men efter en stund så påminde det mig om att jag hade vaknat inatt någon gång efter 4 för att jag drömt en skum dröm, och att jag då bestämde mig för att skriva ner den.

Och på anteckningen i mobilen står det såhär:

"Kille hämta paket, fick 2, fel.
Kasta silverfärg på varandra
Nya kläder, fräscha kläder förstörda
Mannes väggar torka tolv timmar"

Jag kommer ihåg vissa delar av drömmen, tillexempel det där med silverfärgen och att våra fräscha kläder blev förstörda, och jag minns att raden "Mannes väggar torka tolv timmar" hade någonting med silverfärgen att göra. Men jag tror dock inte att just Mannes namn hörde dit över huvudtaget egentligen, för jag kan inte koppla ihop det med varken silverfärgen eller drömmen, för vi har aldrig målat hans väggar eller någonting sånt. haha.. ja, skumt var det iallafall!
Det som sen också var jävligt skumt var att, den drömmen som gav mig den förvirrande känslan, var inte den drömmen jag skrivit i anteckningen om. Och drömmen jag drömt innan eller efter (för det minns jag inte), ja det var ett TYDLIGT TECKEN på att vi faktiskt bearbetar vissa tankar och känslor i sömnen. Aldrig har jag haft en dröm som så tydligt visat det.

För jag har i några dagar nu funderat på om jag ska eller inte ska göra en sak, och i drömmen gjorde jag det, vilket ledde till att jag fick precis dom känslorna som jag vill undvika. Ångest över att jag tagit fel beslut, till och med känslan av att jag ville vända tiden och göra det ogjort.

Och med hjälp av den drömmen VET jag nu hur jag ska göra. Eller, rättare sagt, jag vet vad jag INTE ska göra. Och det i sin tur blir svaret på vad jag ska göra eftersom det bara finns två alternativ.Vi människor är fan fantstiska! Hur fan kan vi hjälpa oss själva, I SÖMNEN!?

Kommentarer
Postat av: Yster syster

Kanonbra när man får hjälp av drömmen att bearbeta :o)

2010-02-17 @ 21:00:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0