finns det poliser mot energitjuvar?

Jag har verkligen känt så som jag hade förväntat mig.
Och precis som jag förväntat mig - så kan jag inte sluta känna.

Kan inte koppla bort, koppla av, stänga av, blockera, putta fram, hoppa över, skita i, sluta bry mig. Några gånger så glömmer jag bort för en stund och kan riktigt få känna mig så som jag VILL. Men jag går ändå omkring och är sådär jobbigt tankspridd så jag glömmer bort allting för att jag bara lyssnar med halva kapaciteten och istället fokuserar 50% på det som pågår inne i min skalle.

Detta jävla ältande eller vad fan det är.. Det leder ju verkligen ingen vart, då jag ändå inte har någon som helst påverkan i det hela. INGENTING ligger i mina händer. Och ändå kan jag inte hindra det från att sno min energi.

Fuck that.

Kommentarer
Postat av: Yster syster

En tanke slog mig när jag läste detta inlägg.... Den självuppfyllande profetian, det är ett känt psykologiskt fenomen som också undersöks av de lite mer andligt sökande mfl. Som delvis också i hemligheten togs upp.... som man tänker att det ska bli så blir det. Så frågan är om du när du upplever ögonblicket känner som du känner för att du känner så eller för att du långt innan tänkt så mycket på hur du kommer att känna när det väl inträffar.Slutsatsen är: (svara du)När jag letade en bra länk på en beskrivning om Självuppfyllande profetian hittade jag istället en grundkurs i psykologi som kanske kan intressera :o) jag fann den ialla fall mycket intressant (men så är ju jag som jag är)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0