HVFR

har glömt skriva om lektionen vi hade i tisdags eller när det nu var.

Vi satt i teorirummet och såg på modevisningar, men ljudet var från en bärbar dator så det hördes knappt. Då stormade några ettor in i salongen och visste inte om att vi satt i teorirummet, så dom pratade ganska högt. Och läraren hyschade åt dom att vara tyst. Sen kom vi på att det spelade ju inte så stor roll eftersom att vi ändå inte lyssnade på någonting, vi tittade ju bara och satt knäpptysta. Jennie sa då ironiskt "Sssch! Vi sitter och lystnar på tystnaden!"

(Btw, lägg märke till att våran lektions innefattning var att se MODEVISNINGAR. Är det awesome eller vad?)


Och sen då, våran nya roliga uppgift!


Vi delades in i grupper 2 och 2, och så skulle vi få en docka att göra en häftig förändring på, klippa precis hur vi vill och välja bland alla Igoras färger!

Lärarna hade 3 svarta sopsäckar fyllda i dockhuvuden som dom tömde på golvet, sen sprang vi alla och fightades som blodtörstiga hundar. Hel galet var det!

Jag och Clara jobbar tillsammans i det här arbetet och vi fick tag i den här dockan som inom snart kommer få en REJÄL makeover!Innan vi börjar klippa och färga ska vi skissa upp frisyren, visa alla klippsätt vi ska använda och sen även placera ut hur vi ska lägga färgerna.

Eftersom att Clara var sjuk under andra lektionen vi hade, då vi skulle starta, så har jag skissat upp den designen som vi snackade om att göra. Men vi får väl se hur det blir i slutändan!

Såhär ser en struktur teckning ut för oss frisörer, där det framgår alla klippsätt. Jag tror inte att ni förstår någonting egentligen, men jag har ju någonstans där i mitten ritat så ni kanske ändå ser lite grann hur det är tänkt.

Såhär ser en klassisk herrklipp ut på en struktur teckning, och med hjälp av färgerna framgår det vilket klippsätt vi använt på vilket ställe :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0