Lekarna från klassfesten förra veckan

Vi började med diverse ölspel, men det visade sig inte vara så jättekul så vi gick snabbt vidare till lekarna som jennifer och linnea gjort i ordning för :)


Här var det tävling om vem som kunde få in godissnöret i munnen fortast utan att hjälpa till med händerna eller nått sånt :)Här var boken vi skrev ner intrycken från kvällen, roliga kommentarer, vem som var roligast, intagit för mycket alkohol. Ja, allt möjligt!
Tampongleken! Man knöt fast en tampong i ett snöre runt midjan och tävlade om vem som först kunde pricka i den i flaskan med vatten, låta den svälla upp, och sen springa iväg med flaskan dinglandes efter sig in till köket och tillbaka. Jag vann !! ;D


Alla fick 2 hubba bubba var och den som kunde blåsa en bubbla fortast vann !
Mashmallows leken, man skulle sätta in så många mashmallows i munnen som det bara gick och kunna uttala "Funny bunny" :D Tror jennifer klarade 6 stycken och vann !
Sen delades det ut 2 mariekex till var och en och det var tävling om vem som kunde äta upp dom två kexen fortast och vissla. (vilket är jävligt svårt när man har kexsmulor i hela munnen och är stressad!!)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0