skaburbian memories

Idag hade jag hål i 2½ timme, så jag gick till bibblo och lånade mig en skön bok, köpte varm choklad och satte mig i en fotölj lite avlägset och kopplade av. Hade med mig lite vindruvor som jag smaskade på också. Skön start på dagen! :)

Nu har jag kommit hem, ska börja göra mig klar. Ikväll ska jag till luleå med mina partybrudar! Först förfestar vi hos poromaa och sen ska vi bodentjejer iväg till whiteparty. Får väl se om det blir en massa dans eller vad det är som väntas. Skaburbian ska ju iallafall spela, och det blir tredje gången jag ska se dom! :))


Alltid då jag drar på en låt med dom så tänker jag direkt på dom varma sommarkvällarna jag cyklade på min blåa rakethoj längs med sjön vid rimi, påväg till brorsan. Kände alltid den där härliga sommarkänslan av att allt var perfekt och att jag lika gärna skulle kunna ta en omväg för att få njuta av känslan lite extra. 

Jag tog aldrig någon omväg, men varje kväll jag for där på min blåa basse så slog jag alltid igång Skaburbian för att få den där känslan. Alltid.

Nu är det ju inte jag på cykeln, men det är den enda bilden på min älskade cykel =)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0