snabbfix kan man säga

Jag håller på att drunka i min kalender nu, har fullt med planer för en hel vecka framåt. Känns skittråkigt då det inte finns nästan nån tid alls över till impulsiviteten. Men, det dyker väl upp luckor för den längre fram hoppas jag på :)

__

Idag ringde dom från salongen där jag praktiserar och berättade att dom hade glömt bort att meddela mig när dom hade fixat fotograf och fotats för att göra en annons i tidningen, så dom frågade om jag hade tid att springa förbi där idag och fotas i efterhand.

Så jag hoppade in i duschen för att vara någorlunda klar nästa gång dom skulle ringa och berätta vilken tid jag skulle komma. Men då fastnade jag självklart i någnting annat efter att jag duschat, så när dom ringde så visade det sig att jag hade 13 minuter på mig att sminka mig och fixa håret innan jag skulle vara tvungen att springa till bussen. Och när det handlar om en bild som ska hamna i tidningen vill man ju gärna ha längre tid än 13 minuter på att göra sig i ordning :D

menmen, det gick ju bra, och den snabba titten jag fick på bilden som togs såg då helt okej ut, så det löste sig ju! :)

Jag tycker att det känns jättekul att få vara med på deras annons för salongen =) Och om inte mamma klipper ut den från tidningen kommer jag säkert att göra det själv, hihi!

Kommentarer
Postat av: Yster syster

Superkul!! Jag kommer garanterat att klippa ur den när jag ser den :o)

2010-02-18 @ 21:01:17
Postat av: Sanna

hehe, fan vad trevligt att du ska vara i tidningen, vilken tidning är det? :P

2010-02-19 @ 09:11:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0