what about it?

har blivit förbannat less på all musik jag nött sönder nu, så jag har dragit hem några album med Scorpions. Planerar att nöta sönder deras musik nu ett tag istället ;b
__

Idag på kundmottagningen så klippte jag en mamma och hennes 4åriga son. Jag har fått klippa en hel del barn nu i 2an faktiskt, både bra och dåligt kan jag väl tycka.

När man klipper barn måste man tänka på att göra alla moment mycket snabbare eftersom att barn tröttnar jättefort på att sitta stilla. Och när man ska stressa sig igenom klippningen så hinner man inte lära sig lika mycket tycker jag, och man får inte så många tips och trix eftersom det inte finns tid till det. Det är nackdelen. Och den positiva delen är väl att det är bra att jobba litegrann under den där stressen att det måste gå lite fortare än vanligt och att man tränar på att hinna med alla rörelser ett barn är så snabb på att göra.

Står man med maskinen och ska göra finish i nacken och barnet snabbt böjer sig bakåt för att det kittlas så säger det bara poff och så blir det ett märke, så man måste ha full koll hela tiden och vara beredd på allt!


Jag tycker att det är skitsvårt att vara runt i kring barn, jag vet inte hur man ska vara. Lixom prata gulligullspråk och vara jättesnäll och lekfull typ. Det brukar aldrig bli bra när jag försöker och jag känner mig alltid så pinsam! :P Jag älskar barn och tycker dom är jättesöta, så det är synd att det känns så konstigt för mig att vara runt dom :s Hoppas den känslan försvinner när man en vacker dag själv blir mamma! 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0