the times are changing all the time

haha... jag gick tillbaka ett år i min blogg och läste. Shit, jag känner inte alls igen mig själv längre. Livet är ju upp och ner, snevridet och tillbakavänt. 

Läste just:
"only time can tell. För ingen kan veta vars man står om ett år.
Man har ingen chans att förutspå, för det krävs så lite för att förändra så mycket."

Och jag hade ju fan trillat av stolen om jag hade för en sekund fått se in i framtiden, idag, 1 år senare. Hur OTROLIGT fort det kan vända. Så sjukt många vägar i livet man själv och andra hinner välja under 1 år, som påverkar ens eget liv.

Jag hade inte i min vildaste fantasi kunnat gissa mig till hur 2009 skulle visa sig bli.

Ändå rätt kul i efterhand, haha..
Jag trodde att jag hade upplevt mycket, men ändå fanns det en hel ny värld att lära känna! Och det får mig att tänka på hmm, hur kommer 2010 att bli då? Hade varit så spännande att få kika fram ett år. Ja fyfan vad spännande det hade varit!

Tänk om jag fått glasögon, förälskat mig i läsning och skriver matte ekvationer på post it lappar utspridda över hela huset?

Tänk om jag fått långt blont hår, börjat sola solarium dagligen, klä mig i tajta försmå kläder och inte äter annat godis än klubbor?

Tänk om jag blivit polare med någon hästfanatiker så jag själv börjar älska hästar och spenderar mina vardagar i stallet? Kanske skaffar egen häst och har det som min mening med livet?


Tänk om mitt liv blir preeecis så som jag vill ha det? Tänk om mitt liv kommer kännas fulländat? Tänk om jag hittar min mening i livet? Tänk om jag kommer känna mig som världens lyckligaste människa?


Ja, tänk så många vägar det finns att gå!
Nu på förhand kan jag då säga att det spelar ingen roll vad jag än väljer att göra, bara jag älskar det!

BARA JAG ÄLSKAR DET.

Jag avundas dom som hittat sin grej. Jag vill verkligen hitta min nu, någonting som JAG brinner för! Blev astaggad av att skriva det här inlägget faktiskt. Jag hoppas att 2010 bär med sig någonting som så småningom leder mig till "min grej". Hoppas, hoppas!Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0