salongdag på skolan

Som kund idag fick jag våran salongs riiiiktiga stammis, hon kommer varje vecka och rullar håret. Hon har med sig eget shampoo och är väldigt medveten om hur allt ska går till och det ska vara röda och lila och gröna och bruna spolar och 1 blå. Ja det blev lite väl mycket för mitt minne att hantera, men resultatet blev jättebra :)

Ja hon är lite känd på våran salong hihi. Men det var lärorikt som bara den faktiskt, så det var jättejättebra att jag fick henne som kund :) Dessutom så kom hon tillbaka till salongen efter att hon hade gått då vi var klara, och då hade hon med sig en semla hon köpt åt mig! Så gulligt :)Sen då vi var klara med kunderna så gjorde vi klart våra uppsättningar vi började på igår. Jag gjorde en romantisk uppsättning med några loopar och lockar.


Och sen tillslut då.. Dom där jäääkla fönvågorna som jag aldrig har lyckats med tidigare, jaa, IDAG  LYCKADES JAG! Och glad var jag, så istället för att säga tack när någon sa att dom var fina så råkade jag till och med säga "JAG VET! :)". Jag trodde fan aldrig att jag skulle lära mig, men se där! ;D

jennifer, clara, elli, julia och johanna på bilden.
Dom kämpar för fullt med fönvågor och uppsättningar.  Duktiga brudar!


Sen i slutet av dagen så gick lärarna igenom allas uppsättningarna inför alla i klassen så vi kan lära oss av varandras misstag så att säga, men många sånna fanns det fan inte idag. Jag tyckte att alla hade gjort jättefina frisyrer!

Kommentarer
Postat av: tove

mysig tant :D

2010-01-27 @ 15:17:32
URL: http://tovetott.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0