Kanske kommer jag att vara den som skrattar sist, men tro mig, jag kommer även att vara den som skrattar bäst.

Det värsta av allt är att jag måste förlåta dom. Ha överseende.

Man kan inte ta åt sig av dom som har för lite kunskap och helt enkelt är för dumma för att förstå att utan kunskap har man ingen rätt till åsikt. Det viktigaste är att man själv är medveten om vad som är rätt och fel, sant och falskt.

 

Jag står själv på andra sidan slagfältet med kunskap som vapen.

Vad är ni om inte bara en stor folkmassa med stöd från varandra?

 

"Ensam är stark."

Det uttrycket har jag länge funderat över. Vågar man bekämpa någonting på egen hand, då är man i min mening stark. Men att ensam skulle vara starkare än en armé vore dumt sagt. Då är man dömd att misslyckas.

 

Jag vet redan nu att ni kommer att bryta ner mig. Och jag kan intet annat än förlåta i förväg. Det är inte erat fel att ni föddes likt majoriteten av västvärldens befolkning. Tråkiga, gråa människor som följer den röda raka linjen utan att så mycket som ens fundera över vad som finns åt varken höger eller vänster. Aldrig tänker kritiskt, empatiskt eller försöker se det från någon annans sida. Det är inte erat fel att ni är skapt så. Jag hanterar det genom att först acceptera det och sen anpassa mig genom att ta er på mycket mindre allvar.


Varför ta åt sig från någon som inte vet vad dom pratar om?

Finns absolut ingenting vettigt i det.


Kommentarer
Postat av: Anonym

Bra skrivet madde! och tacktack, hoppas oxå på att tummen ska krya på sig ;))

2010-01-11 @ 20:16:37
Postat av: Yster syster

Insiktsfullt!! Du är så himla klok!

Det enda jag inte håller med dig om är det att jag anser att alla har rätt till en åsikt - men precis som du avgör jag helt själv hur mycket jag låter andras åsikt betyda :o)

2010-01-13 @ 21:59:06
Postat av: Yster syster

Och förresten... angående Ensam är stark - så ger jag inte ett vitten för det talesättet. Den som är ensam är helt enkelt ensam medan de som är ett team alltid har roligare, utvecklas mer och summan av 1 + 1 är alltid större än 2 när det handlar om människor :o)

2010-01-13 @ 22:02:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0