klara, färdiga, gå!

Nu är jag tillbaka.
Skrivglädjen är inte här, men nu känner jag att jag faktiskt kan sitta här utan att klaga. Så jag tror att mitt skrivande kommer att komma mer och mer :) Tycker synd om mina läsare som trots mitt blogguppehåll har kikat in titt som tätt och aldrig sett nå nya inlägg. Men det kommer, det kommer :)Livet är som en berg- och dalbana, det går upp och ner, ibland är det roligt och fartfyllt och ibland lite läskigt och det kan bli för mycket på en gång. Det jag jobbar med är att försöka släta ut dalarna och hålla mig på en rak linje som bara kan gå uppåt för att sen dala ner till den normala linjen och inte längre än så.

Har varit mycket på sistone, och det känns tråkigt att jag inte än hunnit sammanfatta år 2009 än. Men det kommer också så småningom. För det har, även om det varit kanske det tråkigaste och mest händelselösa året, varit ett år jag alltid kommer komma ihåg. En prövning av egna gränser, en pågående forskning om vem jag är och vad jag vill. Jag har lärt mig jättemycket om mig själv, som jag säkerligen kommer ha nytta av. Jag har lärt mig mycket av inte bara mina egna misstag utan även av nära och käras.


När jag tänker tillbaka på året, så är inte sommaren det första jag tänker på, utan det är okt-dec. Lite konstigt, för somararna brukar alltid vara det första jag tänker på då jag tittar tillbaka på det gångna året. Visst, jag hade en jättefin sommar och sommarkollaget som hänger på min vägg här i rummet påminner mig om det varje dag dessutom. Men dom senaste månaderna tar än så länge över mina första tankar om 2009, eftersom dom stuckit ut lite grann. Det har varit lärorikt och säkert nyttigt, men det har varit på tok för tufft och stulit all min energi.

Men nu 2010 så blickar jag frammåt och tycker faktiskt att framtiden känns riktigt spännande
eftersom i samband med det nya året så startade en ny era för mig. När jag listat ut vad jag tycker om att göra och inte tycker om, så ska jag försöka fokusera på det hela året och styra mig till dom riktningarna som känns bäst för mig, istället för att egentligen bara följa efter alla andras liv och inte tänka så mycket på vad JAG vill, vilket det känts lite som att jag gjort i år.


Mer än såhär blir det inte för tillfället, ett bildinlägg med text månad för månad kommer att dyka upp senare någon gång :) Nu ska jag hinna med en massa annat, så vi hörs!Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0