tillbaka i tiden

åh vad kul det är att skriva.
Jag hade nästan glömt bort hur mycket jag älskar det :)

Tänkte nu skriva av några sidor från min dagbok som jag skrev i april 2009.

__

Allt i skolan går fantastiskt bra. Alla i klassen kommer överens perfekt och det är svinslött när det gäller skolarbetet.

Inser också att det är såhär det ska vara. Jag trampade inte in på fel stig när jag kom in på frisör i Luleå. Det var meningen att jag skulle hamna här. Jag hade någonting väldigt viktigt att lära mig inser jag nu i efterhand.

Att inte dömma personer innan jag känner dom.
Att ge alla en chans.
Att utseendet inte säger någonting alls om hur man är som person.

Hade jag inte börjat här så hade jag kanske inte lärt mig detta. Förstått detta.
Jag är tacksam över allting nytt som kommit in i mitt liv. Jag har lärt mig så fruktansvärt mycket om så många olika saker.

Ingen av dessa människor har någon aning om hur skrämmande stor förändring dom gjort i min tankegång, mitt beteende och min personlighet.

Det känns så innerligt skönt att jag accepterade Luleå frisörskola och inte fortsatte vara förbannad över att det inte blev av att flytta till Skellefteå. Hade jag flyttat så har jag ingen aning om hur jag skulle vara som person och hur jag skulle utvecklas som människa och det spelar ingen roll, för jag vet nu att det var precis såhär det skulle bli. Det var precis det här jag behövde.

Fan, sanningen är att jag lärt mig någonting nytt som jag föralltid kommer att bära med mig och vara tacksam över. Och varje person i min klass, inklusive lärarna är delaktig i det.

Men Linnea har ändå varit den som haft störst inverkan i det hela. Hon har verkligen visat mig att man inte ska dömma folk, för att man då kan gå miste om så sjukt mycket. Så underbart bra person hon är och hon vet inte ens om det själv! Hon gör människor glada och får dom på fötter igen.

Hon, tillsammans med alla andra i klassen får mig att må så himla bra. Och jag hoppas att dom alla en dag kommer veta att dom gör skillnad.

HV1FR Luleå
changed my view on life

Ni kommer att vara med i min självbiografi en dag och
jag kommer vara stolt över att ha er där.

Kommentarer
Postat av: kickan

Jag är stolt av att vara en del av hv2fr ;>

2010-01-14 @ 20:26:21
URL: http://kickanv.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0