tjosan!

Idag har det varit en jättepositiv dag också. Har varit skitkul på skolan och jag har lärt mig jättemycket nytt känns det som. Ska skriva lite mer om det och lägga upp nå bilder i nästa inlägg :)

Här tänkte jag bara säga att jag idag när jag kom hem från träningen kände mig lite sådär fundersam. Gick ut och tog en cigg och funderade lite djupare och kom fram till att idag är den dagen det passar för mig att diskutera med mamma och pappa om vad jag tycker är den absolut sämsta egenskapen hos dom båda två. Så jag gick in och på 2-3 minuter skrev jag ner mina tankar och känslor om det och sen drog jag ut det på ett papper och gav till dom, sen efter att dom förnekade en stund så kunde dom väl erkänna för sig själva också att dom kanske inte varit bäst i världen som dom trott. Och då pratade vi lugnt en stund om det och.. ja.. nu när jag faktiskt har sagt det till dom så har dom ju chans att ändra på sig. För jag har ju faktiskt aldrig pratat seriöst med dom om det utan att varit provocerad och därför överdrivit och inte blivit (och inte borde blivit) tagen seriös.

Men nåja. Känns bra faktiskt.
Ännu en tanke ur systemet.

Ja det känns nästan som att jag bokstavligt talat rensar skallen litegrann. Kastar ut tankar som jag kan ta itu med istället för att gno ut på i åratal. Finns ju ingen anledning till det då man kan ta tag i det på en gång :)


Kommentarer
Postat av: Yster syster

Fy tusan vad bra du är!!!!

2010-01-26 @ 21:14:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0