PDOL inlägg #3

Linnreas pappa ställde upp som fotograf och vi andra posafe extremt
Sen skulle vi ställa oss i tripp trapp trull, och nån sa att någon MÅÅÅÅSTE ju ligga ner!

Madddddiiiisssshhhh: Okejdå, jag drar en jävla säl-pose då!(bild kommer sen)

PDOL inlägg #2 Kockeliana

Linnea  (hyffsat seriös min): Jag har ju morfin hemma om ni vill ha!


appropå hostmediciner och flygplatser...

PDOL inlägg #1

Linnea: Svep vinet nu för helvete Madde!!
Jag:  man kan fan inte klunka vin för fan!
Linnea: Joooo!
Jag:Men helvete då! *KLUNK KLUNK KLUNK*
Linnea: Och lite grogg också!
Jag:*KLUNK KLUNK*
Linnea: så sköljer du ner det med lite öl!
Jag: *KLUNK KLUNK KLUNK*

3 minuter senare

Linnea för vinglaset mot mig och matar mig med vin..

ytterligRE 1 min: Och ooze finns ju på öltältet madde!!

Åså höt vi linneas mamma i bakgrunden : Men oj så hemskt....


ÓCH JAG BRYTER MIG IN OCH SÖGER HEJ, / TOVÄÄÄ


gaaaalet

HAHAHHA

fyfan!

Världens grej hände just!


Jag och brorsans fru stod ute på bron och rökte, och plötsligt så smäller det till jävligt högt och en jättefet slang tappar sitt fäste och blir helt vild, det sprutar lervatten blandat med sten och helvete - överallt. (Dom borrar ju bergvärme här, så det är ju slangar därifrån det handlar om) Ni kan tänka er hur en brandslang ser ut om man släpper den då det är högt tryck på vattnet, exakt så var det fast en mycket grövre slang.

Jag fick ju panik, och då fick hon panik, och vi båda tänker typ "VI MÅSTE IIIIN FORT SOM FAN INNAN VI FÅR EN STEN I HUVUDET!!!!!!!!!!!" så hon öppnar dörren springer in och jag kommer tätt efter, dräller halva kaffemuggen på hennes vita klänning i samma veva. När vi kommer in och har fått igen dörren märker vi att hon visst tagit med den tända ciggen in i huset dessutom!

Fyfan vad panik jag hade alltså, och fyfan vad vi fick garva sen! Men jag fick typ värsta chocken alltså, för jag var helt skakis i hela kroppen och jag orkade knappt stå på benen. FYFAN VAD LÄSKIGT DET VAR :D HAHAHA

Kändes helt overkligt! :DDÅ KÖR VI!

Det ser ut som fan, det luktar fan och det lever DJÄVULEN.
...dom borrar bergvärme hos oss.


Sååååå, PDOL kommer grymt jävla lägligt iår!

Nu är det packning som gäller, och sen ikväll tar jag och två andra sköna brudar bussen till Linnea och chillar i Piteå i helgen.

Jag ska ha förjävla roligt, hoppas ni har det också! Ciaaaooo(Förra årets bilder)I'm not made for it

Någonting väcktes inom mig och jag känner igen det.

Kliva över?kommer ni ihåg?

Tove och Markus var här idag.
Vi hade skitkul,

bland annat sysselsatte vi oss med att stämpla trampstamps på invånarna här i Boden. Vi pekade ut säkert top 15 bland de tjejer och killar vi känner till med det sämsta tänkbara ryktena.

Fett kul att återuppliva de gamla historierna man hört för 100 år sedan. Vem var det som var otrogen med vem, och hur många var det egentligen? Och hur länge var det? osvosv

Blev många riktigt roliga konversationer vill jag lova.


(grattis till tove som klarade sitt teoriprov idag!)


Mina nya fräsiga shorts som jag bara äääälskar


ok/o-k


Idag har det gått 6 månader. Ett halvår.

Fan vad jobbigt det var dom första månaderna. Speciellt den allra första, då vi inte pratade på 30 dagar. Jag fick följa dig genom tidningarna och hade själv ingen aning om hur det egentligen låg till. Fan vad irriterande det var. Och alla frågor som alla ställde, vad säger man lixom? När farmor frågar..? När faster Kristina frågar?

Jag blev mellanhanden, och det var mina ord som gjorde upp vad sanning och falskhet var i olika människors öron. Jag la ut faktan på bordet. Jag berättade för pappa. Jag medlade. Jag förklarade. Jag dolde. Jag försökte slinka förbi de jobbiga frågorna.

Jag ljög bland annat rätt in i farmors ögon. Farmors nästan tårfyllda ögon.
De jobbiga situationerna jag ställdes inför var många, och jag med mitt pokerface? Vad kan jag om att ljuga? Och hur förmildrar man sanningen snyggt?


Det tog många månader för mig att inse att det ändå fanns mycket positivt att vinna av det hela.

Jag fick chansen att se vem jag är, när jag inte ser mig själv som "din lillasyster" så bokstavligt talat som man bara kan tyda det. Jag fick testa vara utan storebror, utan min räddare i nöden, min number one to call. Upptäcka vars jag tog vägen när mitt andra hem försvann. När min trygghet blev till luft och när ensamheten slog mig i ansiktet. Jag fick veta vilka av våra gemensamma vänner som var gemensamma och vilka som egentligen varit dina. Jag fick lära mig handskas med problem jag aldrig behövt ta itu med själv.

Ja, jag har vunnit mycket av det här. Fast än det varit hårt ibland.
Men det man inte dör av, blir man starkare av. Och det stämmer.

Ja, FAN säger jag bara så mycket jag vuxit som person. Som egen person, och inte under titeln "mannes syrra".  För det är inte bara andra som har sett mig som det, utan många gånger jag faktiskt själv också identifierat mig som det.


Och vändpunkten som vi alla gick och väntade på, den vi aldrig trodde kom...

Men det gjorde den ju, även om den kom från helt annat håll och kanske var hårdare än nödvändigt, så kom den. Och när jag hade accepterat att den inte såg ut så som jag innan hade förväntat mig, så gick det lättare att handskas med den.

Det var en bitter tid. Men när man tänker efter så var det precis det här som behövdes. Alla kontraster har slätats ut och alla känslobomber har sprängts.

Är det för tidigt att säga att detta trots allt varit ganska bra?

Det har ju dock varit tomt. Förbannat jävla tomt.meeeeeeeeeeeeen... nyttigt

the same old shit is raining again

Jag har haft mycket att fundera på de senaste dagarna, men samtidigt har jag försökt att lägga allt åt sidan. Vill ju faktiskt njuta av friheten som sommaren innebär och iochmed det inte heller fundera så jävla mycket. Släppa kontrollen. Go wild. hahaha.. Inte riktigt kanske.

Men jag vill inte begränsa mig själv.- Jag tänker tillbaka till Oktober 09, då det ploppade upp en mening i mitt huvud när jag och brorsan satt och surrade.

"jag är den jag vill vara i det ögonblicket"

Just då kanske det kändes rätt att säga det, men nu har jag inte samma feeling, samma lätthet att välja vem jag vill vara i olika sammanhang, och vad jag vill tänka. Många gånger blir det bara ett stort blurr av tankar och bilden av mig själv blir nedsuddad av allt de jag önskar inte stod på mig meritlista. 


Jag låter min historia sätta färger i den verklighet jag har nu.
Eller snarare - låter historian dra en svart-vit dimma över nuet.Jag hade velat ha tillbaka den där känslan. Känslan av att kunna välja vem jag vill vara i alla olika ögonblick.

Finns det verkligen?

Jag känner ingenting.Jag vill, men någonting är fel.
Antingen är min mur för kraftigt byggd, eller så är du inte nog stark att slå igenom.


Men frågan är... Är det du eller är det jag?- Dina råd gjorde mig förvirrad. Jag hittade tankar jag inte visste att jag kunde tänka. Frågor jag aldrig trott jag skulle behöva fråga mig själv.


Än en gång.. Är det du.. eller är det jag?

fyfan vad kladdigt inlägg


Ikväll har jag jättemycket jag hade velat skriva om, bara en massa funderingar som snurrat i skallen nu i några dagar.

Bland annat hade jag velat få ner i ord hur obeskrivligt underbart det luktade utomhus ikväll, men hur beskriver man lukten av sommar? Allvarligt... det är ju omöjligt ><

Sen hade jag velat skriva någonting fint om min storebror eftersom jag har haft många tankar om honom ikväll och jag vet att han funderat mycket på oss här hemma. Men jag orkar samtidigt inte skriva nå långt och känslosamt. Så jag skriver bara: Jag saknar Mannnniiiiboooyy. Min storebror. Ma #1 mate (;

Och så har jag haft den här förbannade jävla känslan idag också. En känsla som har med vilja att göra, men när jag undrar varför jag vill - så är det TOMT. Lixom, jag bara vill.

Och det fortsätter göra mig irriterad.
Jag har alltså fortfarande inget svar, trots att frågan har hängt med så länge nu..  Jag fattar inte? ;s


Få se nu, var det något mer?

Näe, nu fick jag nog ur mig det jag behövde :)
Nu ska jag göra PRECIS det jag känner för.

Jag ska koka mig te, och hälla upp i den absolut största muggen jag hittar, sen ska jag göra mig en macka och ta med block och penna ut på altan. Och där ska jag sitta och fundera -  ute i sommarlukten - och skriva. Plus lyssna på musik! Och förmodligen kedjeröka.

UNDERBARA SOMMAR!


I've got so many stories to tell.. but my audience aint here.
...saknar mina homies =)

tralalala

JAG HAR LJUD PÅ MIN DATOR IGEN.

L Y C KA

mini update

Nu sitter jag hemma hos arvesen, väntar på att hon ska komma ur duschen så vi kan sätta igång med klippning och att sätta i hårförlängning :)

Blev en perfekt kväll för hårfix, eftersom det är världens tråkigaste väder ute, plus att pappa sitter hemma och opererar i min dator :)


Jag lägger in före och efter -bilder på Elins hår sedan :)
Ska bli kul det här, jag tror hon kommer bli jättefin!

helgen (:

Jag har hunnit med mycket roligt nu :)

Fredagkväll droppade jag in på kvartersfest här i närheten av där jag bor. Drack nån bärs och flaskan med tropisk drink som jag köpte i tyskland. Hade riktigt trevligt, impulsgrejer brukar ju bli riktigt bra :)

I går, då var det släktträff, och visst släkten är inte så jävla kul, men det blev ändå bättre än jag tänkt mig och det var nog egentligen rätt kul :)Och det var GRYMT kul att åka båden, det gick sviiiiiiiiinfort!


Och på kvällen då for jag till syrran och drack vin och surrade. Vi var uppe till halv 5 på morgonen och pratade om relationer, kärkek, intriger och boken hon håller på att skriva! JA, min syrra håller på att skriva en bok - ÄNTLIGEN. Och det låter som att den kommer bli riktigt riktigt bra! :)

en somrig eftermiddag på min altan (några dagar sedan)

snesudden
it just hits you

Jag har så lätt för att skriva om sorg, ledsamhet och känslor i svart-vitt. Men de där stunderna när man traskar i medvind med livet och lyckan är överväldigande.

De där underbara ögonblicken -i färg.
Varför får jag inte ner dom i text?snabbfundering

Var det röda ett varningstecken?

Jag har aldrig tänkt på det egentligen förrän nu, men det är förmodligen alltid så jag kommer att se på det när jag tittar tillbaka.


Någon form av varning behövdes iallafall. Bättre med det än en skylt med sån här text:

::VARNING:: ::CAUTION::
Stay away, this is not a mentally well person.


brons-guld

Hade visst glömt å publicera dom här naglarna som jag hade.. för några dar sen :o


it's amazing what you can do with your eyes, girl

Sminkade mig häromdan och försökte ta lite fräsiga bilder, med hjälp av tigerbalsam som gör ögonen tårfyllda. Smärtsamt som fan, men ibland lyckas man få till någon enstaka jättevacker bild..

Fick dock inget mästerverk den här gången, men jag antar att det är för att jag inte "lärt känna" den nya kameran riktigt (:


ocean nails
western farm

Galet bra kväll!
Först lite tidsfördriv i lusthuset med tove och sen till förfesten hos Elin, och sist farmen.
Fan vad roligt det var där! Jag dansade som en galning till Refreshments x)
-

fett jobbig tankebubbla. Jag flyr.

Erå!

Tiden mellan oss har stått stilla, det var som Januari all over again

Du höll min hand genom helvetets korridorer
och du torkade mina tårar med ditt skratt.
Tack.

London

Mamma fotade rätt mycket byggnader, så jag kan ju använda de bilderna som en liten inledning :)

Sådär, nu räcker det!


 • Jag har nog aldrig känt mig fräschare än jag gjorde då vi äntligen kommit till hotellrummet och jag fått duscha och göra mig i ordning. Fyyyfan, vad äcklig man blir av flygplatser och flygplan. Och att bila ner till nyköping där flygplatsen var, gjorde väl sitt också!


 • Det här såg jag rätt mycket av.. Pappa som tittar ner i sin telefon efter vägvisningar om vars olika ställen låg. Han hade nyligen laddat ner Londons karta till mobiltelefonen.


 • Dominion theathre, där såg vi "we will rock you" musikalen. Bästa på hela resan!


 • London by night


 • Picadilly cirkus

 • Fish n' chips!


 • Vi gick in på en SVINDYR galleria, Harrods heter den, och jag hittade den här fantastiska stolen. - 25 000 kr. kostade den, så jag provsatt bara såklart ;)

 • Vilsna turister? .. Aja, starbucks iallafall! • "bögarnas paradis" som mamma uttryckte sig så fint, när hon pekade åt den här parken. Haha, det var tydligen något samlingsställe dit många drog efter Pride-tåget.


 • Kebab. Mmmmmmh, kebab!
  Vi mumsade i oss som hundar :)


 • Här på bilden visas en väldigt liten yta, av de sammanlagt 3 stora butikerna med HÅR, HÅR, HÅÅÅÅR.
  *Paradis?*


 • Tar det lugnt i en park, vilar benen lite.


 • Just käkat lunch i en annan park.


 • Och i den superstora parken fanns en liten lekpark för barnen, och utanför den fanns den här skylden som jag tyckte var superkul. haha, kolla bilden längs till höger ;) "STRANGER DANGER" • Trött, ont i huvudet. Och benen ... • En typisk kiosk i London. Trångt som satan, och inte en fri yta någonstans :D • Ben & Jerry's hade sin egna lilla butik och uteservering =)


 • Båda mina långa lillfingernaglar gick av precis såhär :(Den här skylten stack VERKLIGEN ut från alla andra skyltar, så jag var tvungen å fota den. Grymt synd att det var stängt just när vi passerade, annars ade jag lätt köpt en shake!

pusselnaglar, lite annorlunda än annars..
lite av varje

Min dator har haft virus, så jag har formaterat den och nu fixat tillbaka samma mapp-sorteringar och alla slags inställningar jag haft förut.

Nu när den äntligen är som den ska igen så kan jag fortsätta skriva mina förvirrande inlägg och posta min sommarbilder ;)


De senaste dagarna:

 • Har jag solat på Alder 2 dagar irad. -Bränt röven dessutom."Kolla vilken fin muslim jag hittade nere vid stranden!"
- Mathias

 • Sett genom fönstret då pappa backar rakt över min cykel med släpet, bankat på rutan och kutat ut genom ytterdörren skrikandes "stopp, Stopp, STOOOOOOPPPPPP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!" och sen höra, plingeliplingPLING, KRASCH.

 • Lyckats fota pappa då han gosar med Luddelurv.


 • Cyklat runt i den fina staden med Tove, sen tagit en sen kopp kaffe hos Marcus.


 • Chillat i kvällssolen på Gammeläng.


 • Piffat upp nästan alla kaffekoppar jag druckit med grädde och pyttelite cayennepeppar.
  Och gjort varm choklad med grädde :) yummi!

goin' solo

What am I doing to myself?

Jag fattar inte.
Är det en form av styrka eller bara patetiskt?

Linjen däremellan är så osynlig just nu.


Och jag blir så förbannad, den här frågan hade ett mellanrum på 6månader och sen kom den tillbaka. Jag har funderat mig galen på det, och nu när den dyker upp igen -  så har jag fortfarande inget svar.

Det känns som att det är den enda frågan jag inte kan svara på.
Och det skrämmer mig. Hur fan kan jag inte ha ett svar? Hur fan kan jag inte veta?

kafékänsla

Ikväll mös vi hemma hos Elin på hennes balkong, för andra dagen i rad.
- Med supersmarriga kaffe-drinkar!Den här var VRÅLJÄVLAGOD.
After eight... mmmh!

Tänk er en cappuccino med smak av after eight och grädde! :)


Galna bilder från Pride-festivalen i London!


(Tagit bilder från google)och lite bilder som pappa tog:
och mycket, mycket mer!

Det var ju ett sviiiiiiiiinlångt tåg, med jättemycket uppfinningsrika outfits, transorna var speciellt roliga att se. Sen var armén där, och flottan och poliser som marcherade. STORT SOMFAN var det!

Helsingborg

Svinglada att se varandra, första bilden


Tog ett snabbdopp i havet. Kallt som SATAN


Käkade på en kinarestaurang


Köpte lite skivor


Var och kollade runt i en massa affärer, sen satte vi oss ner en stund och vilade benen :)


Misslyckat familjefoto, hehe ^^


Här står vi och väntar på att han ska bli "insläppt" igen.
Det var fett jobbigt att säga hejdå.manniiiboyy

Helt ärligt så berör bilderna från själva resandet mig inte så mycket. Det bästa av allt var ju faktiskt att få träffa brorsan igen. Att vandra på stan, käka på max, bada och prata strunt, precis som om allt vore som vanligt.

Dock såg han SVINROLIG ut, hehehe.
Rakad skalle, talibanskägg och glasögon xD


shoo0o0oo0pping..

Kände mig lite överdriven när jag tog fram ett lakan och försökte ta snygga bilder av allt det jag inhandlat. Så eftersom jag små-ler åt mig själv så är det okej att ni också gör det ;)

haha, nåja! Här är det mesta jag handlat under sverige, england, danmark, tyskland - resan.


Roliga klämmor


4 pkt permanentrullar + extra gummiband


Pinsetter


Lösögonfransar


6 stycken små hårspraysflaskor


Ögonskuggor


eyeliner med pensel & ögonbrynspenna


Ögonfransböjare


2 st Dust it


Nya frisörklämmor, perfekt att skilja sig lite från mängden på den fronten. Nu slipper jag tappa bort klämmorna på skolan där vi alla har likadana annars.


Vanliga hårnålar


Finklämmor till uppsättningar och sånt


Håraccessoar


Nagellack


Ännu mer nagellack


Och massor av syntethår.
Vitt, rött, svart & min egna färg.
Tänkte dels använda det till att göra nå roliga accessoarer till mitt egna hår, sen tänkte jag att det röda och vita säktert kan va kul å använda sig av i visningen vi ska ha nu i 3:an :)


Ett vitt skärp


Vanligt nitbälte


Handväska


Liten axelbandsväska


Svarta skor till vardags


Svarta skor till fest =)
Hehe, kläderna hade jag lite problem med att fånga på bild.....

Köpte en till kjol, ett lila linne, en svartvit-rutig klänning, strumpor och trollor. Men de ides jag aldrig försöka mig på att fota efter jag såg hur roliga kjol-bilderna blev : ) hi-hi

Alkoholen + lite smågrejer som handkräm, deo osv orkade jag ju inte heller fota =)myspys

Igår var jag med tove och solade på förmiddan, det var ju ett så jättefint väder. Sen efter att vi grillat och käkat middag hemma så cyklade jag iväg till Elin.

Vi gjorde supergoda kaffedrinkar och satt ute och myste på hennes balkong :) Lite senare så kom sanna förbi en sväng också.


Visst är den supermysig?

Och, visst är det mycket härligare att sitta och skriva blogg när man har en sovande hundvalp i knät såklart! :')back to sweden, lovely little Sweden

Hemma nu :)
Fan vad skönt.

Har saknat ludde en hel del, plus att det är så jävla najs när man kommer hem efter att man varit borta länge, och få plocka upp allt man handlat och lägga det på sängen =) Beundra det en stund och sen lägga de på sina rätta platser i rummet.  Lite i sminkhörnan, i garderoben, på skrivbordet osv.

Ah, det är najs!

Bilder från resan kommer när jag laddat upp dom från morsans kamera. Blir säkert redan ikväll :)

amazing

Det har var latt den basta dagen!

Jag har varit i frisorernas paradis, det var 3 stora affarer med BARA LOSHAR, i alla farger och former (jaa, jag menade former! Det fanns ju alla sorters affrohar dar ocksa!)

Jag var in pa en affroamerikans salong sen och fick se lite nar en tjej flatade in extentions och hon berattade lite snabbt om alla basic's. skitfrant!

Sen var det en stor affar med ALLT som har med har att gora. jag kopte haraccesoarer av alla mojliga sorter, dessutom kopte jag 11 nagellack ocksa! 3 st nailart och 8 st LA colors VRALBILLIGT :D

... och sen da, efter att jag aterfatt andningen igen sa var det dags for musikalen, och dra at helvete alltsa det var SA JAVLA MAKTIGT , det var nog latt det basta fran hela Londonresan alltsa!

Man fick inte fota, och det var sakjlart lite trist, men jag ska dra ihop natt flashigt inlagg sen nar jag kommer hem, med bilder fran google :)


Hello there!

Trott i fotterna efter denna dag ocksa! Det blir en javla massa promenerande minsann, - och tunnelbana och buss och kaffe och shopping och kebab :)

Har handlat

2 kjolar
2 leggins
en handvaska
harklammor
en klanning
och en bikini

Det ar grymt najs shopping har faktiskt :) Dock sa forsoker  jag spara in pa pengarna lite, for jag ska ju till Ullared sen nar vi ar tillbaka i sverige, och jag vill kunna dumkopa allt mojligt skrap dar :) Ska bland annat kopa massvis av sma harspraysflaskor att hya i handvaskan, dom kostar typ 9 spann eller natt, annars betalar man ju typ 30 eller sa. Naja! Nu var det ju London jag skulle skriva om, haha.

Idag var pappa valdigt talnmodig ma jag saga.. hehe.
Vi kom overens om att traffas en viss tidpunkt pa ett visst stalle, och han stod och vantade dar i 2 timmar innan jag kom tillbaka... Det blev typ en miljon "jag ska bara...." , hittade allt m;jkligt jag var tvungen a kopa och saklart tog tiden slut for fort :p


Imorn ska vi och se en musikal som heter We will rock you, kostade 400 spann per skalle, sa jag hoppas den ar vard pengarna!

Uppdaterar imorn, ha det bra everyone :)

cheers for starbucks

Tjabba!

Nu har jag landat safe i London!

Jag har aldrig sett sa manga valtranade overkroppar som jag gjort idag.

Det vi konstigt nog inte hade uppm'rksammat tidigare var att det tydligen var pride festivalen just den har helgen. Och det har minsann varit ett helvetes stahej, typ som stundentvagnarna i Boden fast x1000. Fan den rejalaste partyvagnen hade lika kraftig bas som det ar pa Lotus! ><

Det far racka son uppdatering idag. Nu ska jag kolla runt lite pa facebook innan jag sen ska ga och sova. Fett trott i benen efter dagens bravader!

London trip

Tjosan!

Sitter på flygplatsen i Skavsta. Flyget till London går 1 timma och 20 min. Och tro mig, jag var tämligen nära bristningsgränsen efter 100 någonting mil i samma bil som mamma & pappa!

En tonårsdotter med PMS i samma bil som sina föräldrar fungerar inte. HAHA

nåja, internet är svindyrt och jag får damp när mina långa naglar trycker på fel tangenter heeeeeeela tiden.

Ha det bra på bodehn alive allihopa! :)

planen

Nu har vi alla stigit upp och packat bilen. Planen är att vi först ska till luleå där pappa ska fixa sitt pass och jag förhoppningsvis ska till kickan och köpa några spel åt brorsan. Sen börjar den långa och säkert outhärdliga bilresan.

Vi ska nämligen bila ner till nyköping och ta flyget till london därifrån.


Sen när vi kommer hem från london, så ska vi ta bilen till några stopp.

 • Ullared
 • Hälsa på brorsan nere i Helsingborg
 • Tyskland över dagen, mamma&pappa ska handla vin. Och jag gjorde just en upptäckt när jag googlade! Jag kan ju också köpa alkohol där, åldersgränsen var visst 16 på allt utom starksprit :)

trassel

Visade sig att det hade krånglat när det gällde passet för pappas del, så vi får se om dom hinnder lösa det imorgon på förmiddan, annars ställer vi in London resan :/ skulle ju va trist somfan!

RSS 2.0