gaaaalet

HAHAHHA

fyfan!

Världens grej hände just!


Jag och brorsans fru stod ute på bron och rökte, och plötsligt så smäller det till jävligt högt och en jättefet slang tappar sitt fäste och blir helt vild, det sprutar lervatten blandat med sten och helvete - överallt. (Dom borrar ju bergvärme här, så det är ju slangar därifrån det handlar om) Ni kan tänka er hur en brandslang ser ut om man släpper den då det är högt tryck på vattnet, exakt så var det fast en mycket grövre slang.

Jag fick ju panik, och då fick hon panik, och vi båda tänker typ "VI MÅSTE IIIIN FORT SOM FAN INNAN VI FÅR EN STEN I HUVUDET!!!!!!!!!!!" så hon öppnar dörren springer in och jag kommer tätt efter, dräller halva kaffemuggen på hennes vita klänning i samma veva. När vi kommer in och har fått igen dörren märker vi att hon visst tagit med den tända ciggen in i huset dessutom!

Fyfan vad panik jag hade alltså, och fyfan vad vi fick garva sen! Men jag fick typ värsta chocken alltså, för jag var helt skakis i hela kroppen och jag orkade knappt stå på benen. FYFAN VAD LÄSKIGT DET VAR :D HAHAHA

Kändes helt overkligt! :DKommentarer
Postat av: malin

haha...jo , det kändes i kroppen att man levde :)...ta det lugnt , min klänning är redan i tvätten o den kommer va vit o fin då den e klar :)

2010-07-29 @ 19:23:23
Postat av: Yster Syster

Hehe vilket äventyr :o)

2010-07-30 @ 19:33:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0