Klippning, färgning & slingning på mammsen

Nu äntligen tog jag med mamma till salongen och gav henne en frisyr.

Hon har ju sparat ut håret i nästan ett år, men när hon väl fått det långt så sätter hon det bara bakom öronen, och det gör mig galen (!!) Varför inte bara klippa fram öronen då?

Sagt och gjort!

Sen satte jag en specialblandning i hennes hår för att få en jämn röd färg trots utgångsläget. 
(frisörer!)

Koleston 30 ml. 7/34 + 15 ml. 77/43 + 45 ml. 9% väteperoxid - till utväxten.
Color Touch 20 ml. 7/34 + 40 ml. 4% väteperoxid - till de ljusa längderna.
Ovanpå det satt jag  6 st foliepaket med 6% väteperoxid.

Ca 25 minuters verkningstid.
klippning & slingning på storasyster

Hon ringde mig precis då jag skulle lasta in väskan i bilen innan vi skulle till stugan i torsdags och sa ungefär så här
"Tusan! Jag som hade tänkt fråga om du kunde komma och fixa mitt hår. Jag blev så jättesugen på att klippa kortkort och tokblondera det!"

Jag klippte bort nån decimeter och fixade även en lugg. Sen satte jag massvis av slingor i olika storlekar. Något tokblont ville jag inte ge henne, det här ljushetsläget kändes mer passande :)
Ludde badar


När vi sen hade blåst honom med hårtorken så såg han normal ut igen.
Han såg inte lika fjesig och ledsen ut längre.

Herregud vilken fin hund vi har :')


vilken syn alltså :)

Idag har jag gjort alla de 3 sakerna jag hade planerat.
  • Hämtat mitt pass från polisstationen
  • shoppat upp mitt presentkort på örjans (jeansjacka och tunika)
  • klippt syrran och hennes kompis, och slingat syrran

Fick dessutom se något roligt idag.
Ludde, utan hans fluffiga päls!

Vi har nämligen badat honom, och när pälsen blev blöt så framgick det hur mesig han egentligen är. Vilken pytteliten hundvalp som gömmer sig under den fluffiga pälsen :) Herregud så söt han är, miiiin hund.

fuck the whole universeSatt nyss ute på bron och tog min kvällcigg och drack te.
Funderade lite på hur brorsan har det.

Det har nu gått 5 månader sedan han åkte in. 
Ungefär halva tiden gått, så visst har jag vant mig, men det känns fortfarande annorlunda.

Det värsta är framförallt att inte kunna prata när man vill, eller slänga iväg ett sms.

Jag vet inte hur många gånger jag tagit upp telefonen för att skriva ett sms med nått internt skämt, sånt som ingen annan skulle förstå och kunna tycka är roligt. Sen har jag ju som hejdat mig och suckat.

"Jahapp .. "Jag vill ha min storebror tillbaka.
Min bästa vän.


midsommar

Har väl mest blivit mat, fiske och sömn under helgen.

Jag och pappa har varit och fiskat i en massa olika sjöar, men bäst som vanligt är att bäckmeta på ett speciellt ställe vi har, då man först måste promenera 2-3 km genom "djungeln" (ah, för tätare skog hittar man fan ingen annanstans..) Väl där, så finns det en kringelkrokig bäck med harr och öring som simmar omkring.

Jag fick några napp, men det var bara en liten öring som kom sig upp till land ;bSen var vi på en fiskepremiär för en liten sjö med ädelfisk.
Då gick det minsann bättre, fick 2 fina regnbågar på dom 2 första kasten!
Sen var det dock dött resten av dagen ..Och pappa han flugfiskar för fullt.
Midsommar i snesudden

Min älskade sommarstuga!


Så här ser man den från vägen när man kommer körandes.Väl inne på tomten så fotade jag storstugan.


Här till vänster syns friggeboden dvs. ungdoms stugan. Där har det hittas på mycket hyss genom tiderna, och förutom rödvins spyan när jag var 13 så är det bara härliga minnen ;)Fortsätter man mellan dom två husen så kommer man ned mot sjön, det är väldigt nära.Och nere vid sjön har vi våran vedeldade bastu.Och tror ni det är mysigt med den här utsikten då man är och bastar eller?


det riktiga lovet

Nu drar jag till stugan, firar midsommar och slappnar av.
Äntligen är jobbandet färdigt och jag har 8 veckors ledig tid.


:)

skyltar på pappas jobb
och några meter därifrån har dom det här gigantiska utsuget där dom sitter och röker..och lite andra skyltar då..
och lite brandsläckare fanns också ;b


slingning

Slingade bort elins utväxt ikväll, och jag kom faktiskt ihåg att ta en före- och efterbild!Eftersom före-bilden är fotad inomhus så ser dock utväxten snäppet mörkare ut än den egentligen var. Jag skulle ha fotat den andra inomhus också, men jag kom inte ihåg det försän hon stod vid cykeln och skulle fara :)

blue nails


en försvunnen skatt.

Hur kan någonting som alltid varit så självklart, börja tyna bort och sedan kännas som århundraden sedan? Och hur kan det vara så svårt att få tillbaka någonting man en gång haft? Eller om vi vänder på det, hur kan det va så svårt att bli av med någonting man aldrig önskat?

Borde man inte kunna komma ihåg knepen?
Borde man inte kunna hitta tillbaka utan alla dessa kringelkrokar?

Det känns som att jag som vanligt gör det mycket besvärligare än det skulle behövt vara. Jag tror att jag tänker för mycket. Fortfarande.Men jag önskar att plötsligt en dag, så är det bara annorlunda. Att en morgon när jag vaknar så fungerar jag så som jag inbillar mig att alla andra gör. Jag vet inte, kanske är jag likadan, precis som alla andra. Eller så har jag nån fas jag går igenom, kanske tidigare, kanske senare än andra. Eller kanske så är jag annorlunda.

Jag känner mig då fan inte som 99.9 % av befolkningen.
Men vem vet, går vi alla omkring och känner oss annorunda i vår egen lilla bubbla?
Helt ärligt så får jag en uppfattning av att många, väldigt många, har ett "robotmode". Dom tänker inte så mycket, dom bara gör det som känns passande, eller det dom blir tillsagd att göra. Dom följer den röda tråden genom livet utan att egentligen fundera så mycket på vad som finns bortom vyerna. Dom är inte så intresserade av vad dom inte kan se med ögat. Dom följer med i alla svängar och helt plötsligt vet dom inte vart dom är.

Sen finns det dom andra.
Dom är med hela tiden, och följer inte svängarna längs livets röda tråd. Dom svänger själv tråden åt precis det håll dom vill, och är väl medveten om vars dom hamnar när dom är framme. Dom vaknar aldrig en dag och känner sig vilsen, för dom har ju reflekterat över vad dom kommer att ha vunnit och fölorat när tråden en dag når sitt slut.


Det var länge sedan jag kom fram till att det är förbannat tråkigt att vara normal. Att vara typ nummer 1. Att vara som alla andra.

Och jag tror faktiskt på det jag skrev högre upp, att det är nog väldigt många här i världen som går omkring och tror att dom är annorlunda. Och i och med det, väldigt många dom direkt skulle peka på typ nummer två och säga " är jag!".

Men egentligen, är du verkligen så? Eller önskar du bara att du vore så?För jag tror nämligen inte att det är så lätt som det ser ut.


-

Det är skrämmande att det skrämmande nu känns tryggt.
Och det är skrämmande att det förut trygga nu känns ännu mer skrämmande.Just i nuläget så vet jag egentligen inte vem du är.
Och du har ingen aning om vem jag är.
Vi vet bara vilka vi varit.


Men det som är värst är frågan som kvarstår.
Vem vi nu än blir, kommer det att kunna vara likadant?


härliga minnen

Hey diddle diddle,
The cat and the fiddle,
The cow jumped over the moon,
The little dog laughed to see such sport,
And the dish ran away with the spoon.
Hansson påminde mig häromdan om den här låten, jag hade i princip glömt bort den faktiskt.

Jag slog på den, och den tog mig direkt tillbaka till goda gamla raggartiden med Hansson och hans jänkare, Emma, Angelica, Tove, Manne, Blauh & Mulle.

Första minnet som dök upp var då vi i 9:an hade varit hela klassen till våran lärares bondgård. Det var dags att fara hem, och hansson och manne hade varit och fixat upp jänkarn så dom kom och hämtade oss.

Dom kom där tutandes, stannade och lät oss hoppa in. Den var speciell den här bilen, för den hade högtalarna utanpå eftersom meningen var väl att alla skulle höööra att det var en raggarbil haha, och dessutom var det ett säte i kofferten, och man kunde vicka ned bakluckan så att det blev ett fotstöd. På sommarkvällarna när man var ganska kalas så satt man där och vinkade till bilen bakom, skålade och sjöng högt. Det var minsann tider det =) Nu är man ju lite för gammal och seriös för det. Iallafall jag .. (Och det känns faktiskt BARA tråkigt att det blivit så!)Och nästa minne som kommer till mig, det var under sommarlovet till ettan, då vi hade varit och festat hela natten, och vid 6tiden så däckade alla hemma hos manne. Sen på morgonen när jag, emma och angelica började traska iväg så såg vi hanssons kära jänkare på parkeringen. Den var inte vacker kan jag lova. Med stora gula bokstäver var det sprayat helt sinnessjuka grejer på den. Typ AIDS, KUK, FITTA, KONDYLOM.. ja allt möjligt.  Så jag fick ju lite smått panik och ringde direkt upp honom och skrek: HANSSON VAFAN!! NÅ IDIOTER HAR VARIT OCH SPRAYAT SÖNDER DIN BIL MED MASSA SJUKA GREJER!! Han: aahh.. det var nog vi som gjorde det inatt.. vafan... ser det förjävligt ut?

Man hörde verkligen den där jobbiga bakiskänslan han hade och förmodligen så hade han väl önskat att det vore en sjuk dröm.

Det visade sig dock senare att han länge hade tänkt måla om bilen, men aldrig kom till skott, så därför hade dom sprayat på den så att han skulle bli TVUNGEN att måla om den ^^


hehe, och den enda bilden jag hade på bilen, råkar vara då jag ser ut som en mongo då vi håller på att städa den ;Dinspiration

Igår när alla var på farmen och jag var för fattig för att följa, så drog jag istället till syrran och lånade hennes symaskin i några timmar. Jag sydde in en massa gamla kläder och gjorde om en klänning.

Har märkt att jag har väldigt lätt för att bli inspirerad. Väääääldigt lätt!
Vilket å andra sidan också är oerhört kul ju!

Många gånger när jag träffat någon person som inspirerat mig på något sätt så får jag alltid en känsla av att det från den andra personen kan uppfattas som att jag tävlar och försöker göra det bättre, eller försöker få det att se enkelt ut, när jag sen kan komma tillbaka någon dag senare och gjort något exakt likadant.

Men så är det faktiskt aldrig, jag blir bara inspirerad!

  • Tillexempel så har jag ju en av mina bästa vänner som går hotell och restaurang, och när hon har visat mig nått grymt bakverk så känner jag på en gång att jag vill hem och ställa mig i köket och röra ihop något.

  • Eller tjejen i min klass, Sara, som håller på mycket med naglar och skriver blogg om det. Det tog ju inte lång tid innan jag blev intresserad av att också testa, och då upptäckte jag ju att jag tyckte det var riktigt roligt.

  • Och nu då.
Jo, tjejen jag sommarjobbar med går Mode & design, och efter att vi surrat en hel del om våra linjer och om kläder & sömmar och allt annat som relaterar till hennes linje -  så sätter jag mig vid symaskinen och upptäcker även där att det var ju faktiskt riktigt kul!


Skulle nog kunna nämna hur många saker som helst som jag blivit inspirerad till att göra.
Det finns ju många som har väldigt lätt att bli inspirerad till att göra någonting, men att det aldrig blir av,  sådan är absolut inte jag! Oftast testar jag redan samma kväll, eller så fort som möjligt :)

.

Jag har allt och ingenting - Frågan är vem jag jämför mig med.misstänker att det kommer en tankeställare imorn, började skriva på en nyss men kände för att knäcka tangentbordet då mitt humör inte är på topp och hjärnan är lite för trött för att fungera som den ska.

Godnatt.

-

Idag är jag inte okej.

Jag är förbannad och arg över saker jag inte kan påverka, samtidigt som jag också är förbannad över sånt jag faktiskt kan göra någonting åt, men självdisciplinen räcker inte till.

Vilken ilska är värst? Jag vet faktiskt inte.


Men arg är jag. Och farlig för allmänheten.
Tur att det är läggdags nu så jag slipper smitta av mitt humör på oskyldiga männsikor.


labyrinth

Ikväll har jag varit på kvarnängen och spelat kubb med Elin, Ellen, Tove & Mattias.
Hade det mycket trevligt, synd bara att regnet kom och att vi blev tvungna söka skydd ;b


en sluten famn. ingen är välkommen


Jag har kommit fram till att vissa delar av det jag anser gör mig till mig, har fallit bort det senaste halvåret. Och det gör mig lite ledsen.Jag lärde mig den hårda vägen,
och istället för att hitta ett mellanting så valde jag att totalt stänga ute känslan, för att den aldrig någonsin skulle få äta upp mig igen som den gjort.

Den känslomässiga bomben jag släppte på en av minna vänner i Januari månad, då jag i fullständig ilska och besvikelse lät fingrarna välja bokstäverna utan att jag TÄNKTE på vad jag skrev.. det var första gången sanningen kom fram utan att jag förmildrade den.

Jag tror att jag fick en smärre chock av den, av sanningen. Den skrämde mig. Den fick mig att uppleva en så stor besvikelse att hatet inom mig började växa. Det kändes som ett knytnävsslag och den dagen, den sekunden - så vände det.

En egenskap jag haft i hela mitt liv, dog ut och lämnade ett tomrum i mig.


Jag har försökt att tänka på det för att åter kunna ge liv till det döda, men en egenskap är inte någonting man kan tvinga fram, det är ju någonting som finns i en, någonting som kommer naturligt.


Det stora hatet jag upplevde då jag fick den där aha-upplevelsen ärrade mig nog djupt för att stänga ute en del av mig.

Och jag sörjer det.heart of a lion

Who I've been makes who I am.

Jag kan nästan lista upp alla dom olika "jag:en" som jag har varit under de senaste åren. Och från varje tidsera så har jag tagit med mig vissa pusselbitar medan jag också sett till att lämna vissa bakom mig. Mer eller mindre så har jag väl haft en dröm om hur mitt pussel ska se ut när det är så gott som färdigbyggt, och vissa bitar hörde helt enkelt inte till det pusslet.

Medan andra gjorde.


.


Lek med ludde och barnen :)
ludde kraschar

Första gången jag lägger upp ett filmklipp här i bloggen :) hehe.
... Dock jobbigt att höra sin egen röst xD

Han är galen i fötter :D


summertime-job

Här är lite bilder från mitt sommarjobb :)
Är ju på MEFOS, pappas jobb.

Sysslorna varierar från timme till timme och år till år.

Igår fick jag klippa med åkergräsklippare och dom andra fick klippa med trimmer eller handjagare HEHE.. alla ville ju ha åkergräskliparen såklart! 

Här tog vi en liten drickapaus.. dom brukar det bli många av.
Pauserna i allafall, drickorna är väl bry egentligen.Idag däremot var det gryyyyymt tråkigt. Vi har putsat fönster typ hela dagen..Jag fick upp humöret litegrann då jag ritade en mylittlepony på whiteboardtavlan inne på ekonomichefens kontor. Och JA, vi lämnade den!Lite pingis har det också blivit.

Vi blev dessutom uppmanade idag, såhär lät det: "Det är okej att vara slö, helt okej, bara ni inte syyyns när ni är det. Göm er i så fall, pingisrummet, källaren, vilorummet whatever, men sitt inte bara utanför kontoren och var lat där vi ser er"


uppfräschning

Har blandat en specialblandning till att fräscha upp min hårfärg. Eftersom jag har så mycket röda pigment i min färg så måste jag fräscha upp den jätteofta, de röda skiftningarna försvinner ju liksom på en gång när det är sommar..

Funderar på att göra lite ljusare slingor i luggen också, men jag får se om jag orkar sen efter att jag bastat :)
partynailstrött...

Jag är irriterad.
Ingenting går som jag vill och dessutom har pinkepär pissat inne 5 gånger på bara någon timme...
miss

Jag glömde fota mina naglar som jag hade igår... Grymt irriterande, för dom var faktiskt fina :(
Fick zooma in av bara den för att ni ska kunna få en hint av hur dom såg ut.. dock så ser man ju ändå ingenting så jag fattar inte varför jag lägger in det äns.

envishet?


outtalat tvång: Sommarjobb

åhh.. Jag ska stiga upp om mindre än 6 timmar.
Då börjar sommarjobbandet, och det känns gryyyymt jobbigt.

Det brukar gå att stå ut och det brukar inte vara allt för långsamt, men när jag tänker på all den sömn jag kommer gå miste om så känns det tungt!

Hoppas att jag kommer ha nå roliga arbetskamrater, dock så jag misstänker faktiskt att jag inte har sådan tur i år... :/ Nåja, en uppdatering om det kommer imorgon!

Godnatt allihopa :)

spånar vidare

Behandla andra så som du själv vill bli behandlad.
Det var en udda men klockren rad att skriva in här, för det var nog så det var.

Jag vet att jag skrev om det många gånger i min dagbok. Att jag fascinerades av att det var en sån självklarhet. Man litade på alla för att alla hade vi någonting att förlora, någon hade mer och någon hade mindre.

Jag har väl egentligen ingen aning om hur bra det lyckades, men det jag inte vet lider jag ju inte av, visst är det så?

Finns säkert mycket antaganden och gissningar, men ingen fakta. Inga kort på borden.
Inga bevis.
Nada.


What happens in Vegas, stays in Vegas.

liten beteende analys ...

Bara för att jag bytte, så betyder det väl inte att jag inte kan hälsa på dom från andra sidan? Tydligen är det vad jag fått för mig, och det känns jätteknepigt faktiskt.

Jag stötte på en person, och det blev en sån där konstig vibb.
Ska jag hälsa? Ska jag inte hälsa?

Jag tror att vi båda tänkte ungefär "Jag vet någonting om dig och du vet någonting om mig, men så länge vi inte hälsar så vet ingen någonting om det vi vet "

Snacka om förvirrande..

Och det slutade såklart med att vi inte hälsade, och efter det började jag fundera över varför jag egentligen valde att inte hälsa. Det är ju lixom bara en hälsning, ett hej..

Vad är jag egentligen rädd för?
Jag är ju förfan fri från skam och skuld, jag behöver inte känna sådär.

kvällsmys

Blir galen då jag inte kan publicera stora bilder här i bloggen.
500 i bredd är max. Någon som vet hur man kan fixa det?


Nåja, här är resten av bilderna från ikväll :)

Kaffe och bullfiiiiiiiika


Klippning Mattiaslite bilder

Först åt jag en gudomlig middag :)


Myste lite med vovven min [:
Sen kom Linn & Cicci. Först lekte vi med ludde, sen målade jag ciccis naglar.
Efter det köpte vi godis på kioskpiraten och for till brännastrand och myste en stund i kvälls solen :)


Sen drog jag hem till systeryster och sov där ikväll.

Och imorse .. efter att jag ÄN EN GÅNG försovit mig (2 timmar denna gång..) så tog jag ett bad. Hur najs är det egentligen inte? Jag hade badat varje dag om vi hade ett badkar =)

Lillens egna collageSkolavslutningsfirande

Började kvällen hos Anton med en massa grabbar

Sen hamnade jag här, utanför Marcus där det var studentfirande :)Sen åkte vi lite bil med Lovisa!Sen stannade vi på frasses en stund

Efter det så gick vi till smörblomman och var där ett ganska bra tag.

Jag inbillade mig att jag hade haft med mig min cykel dit så jag fick ju panik för att jag trodde den var borta, så jag letade hur länge som helst, och tappade bort polarna på kuppen. Då blev jag trött och less och promenerade hem till syrran och sov där.

Idag kom jag ju på att min cykel stod kvar hos markus eftersom jag inte ens hade med den till smörblomman. Och Mobiltelefonen glömde jag hos Anton, och det var ingen som hade tagit den, så jag ska snart förbi där och hämta den :)


Superduperbra kväll alltså!


vilken kväll! ... och vilken morgon ;s

Söp bort mobilen, cykeln, polarna och hemadressen igårkväll ;D

Vaknade hos syrran, gryyymt ont i skallen och gryyyyymt ont i egentligen hela kroppen. Åså utan mobiltelefon och cykel. Dom två sakerna jag inte klarar mig utan :P Förbeeeenat!

Som tur är så tror jag att jag har listat ut vart cykeln är och jag hoppas också på att snart få höra att min telefon finns på erikslund hos anton där vi förfestade igår :) Meeen, vi får väl se!

Jag hade iallafall en awesome kväll och bilder kommer snart in här på bloggen. Måste bara ta mig hem först ...

fix i bloggen

Har gormat på nu allt för länge här i bloggen.
Gjort en ny, stiligare header och skapat lite kategorier för inläggen.

Tänkte att det kunde ju vara kul för er läsare att ha det lite mer sorterat och kunna klicka in och kika speciellt bara på vad jag har lagt upp för bilder på frysyrer jag klippt, stylat osv. Eller kika speciellt bara på de olika designerna jag haft på mina naglar tex ... ja ni fattar!

Jag sorterade dessutom in inläggen från april, maj & juni litegrann så att kategorierna inte ska vara heeelt tomma nu från början.

Ta en titt vettja!
(kolla i spalten till vänster)

sommarchill

bakverk

Häromdan så bakade jag VRÅÅÅL-goda muffins. Kladdkakemuffins med noblessekex ovanpå.
Saken var bara den att dom var faktiskt FÖR goda. Ja, dom tog ju slut på en gång.Så idag bakade jag nya muffins.
Äppelmuffins med kanel och smuldegsströ ovanpå.
Dom var lagomt goda.
yesterday

Igår - (efter att jag färsovit mig än en gång, och dessutom med 3 timmar o_O)
så for jag till brorsan och lånade hans frus symaskin. Jag hade ju köpt 2 jättefina klänningar och 1 tunika i förrgår som jag skulle sy till lite grann.

Sen for jag och åt på panelen med mamma pappa faster och farmor. Vi firade farmors födelsedag :)

Och på kvällen kom tove, mattias och marcus hit. Vi ägnade typ 2 timmar till att söka ett kubbspel, frågade säkert 25 pers.. hmm.. det sket sig iallafall, så vi satt ute på altan istället och det blev faktiskt trevligt när vi väl gav upp letandet :)

nya naglar

Lessnade på dom gröna, så jag kladdade ihop en ny design idag. Upptäckte sen att jag matchade min cykel enormt mycket med dom o_O haha..oooormen

Mattias har just hittat ett skohorn som är vitt med ett rött mönster på. Det ser ut att vara ögon, och vi har alla kommit fram till att skohornet ser ut som en orm.

Han gör ett "Ssssss" ljud och petar med ormen på marcus rygg och säger "Ormen vet allt. Du har ätit kött någon gång förra veckan. I söndags? Ssss.."

Slutar med att han tar det så långt som att markus åt plättar, och i plättar är det mjöl och möjl växer på en åker och det är människor som plockar det, och människor är gjorda av KÖTT....  Ssssss!

Hahah!


S- SOM I SOMMARLOV

Idag hade vi skolavslutning och fikade med lärarna :)
Dom bjöd på supersmarrig tårta!


(haha, kickan... ^^)Klippning

Min brorsdotter Amanda, 10 år :)
Jag tyckte själv att klippningen blev grymt snygg :)

Och det bästa av allt är att håret är inte ens plattat eller formblåst eller någonting, helt naturligt så faller det sådär snyggt, - och det om nått är ju perfekt för en 10årig tjej!

ett helt inlägg med bara mig

Det måste ju vara ett sjukligt beteende att hinna fota sig själv 42 gånger innan man rökt upp en cigarett?

Ludde

Tove och Mattias kom hit idag.
Med sig hade dom bullar och rabarber och det var uppskattat från min sida må jag säga! :)

Ludde var helt galen i toves tjocksockar..

Och han gav sig visst inte när han kom till mig heller.Jag tror att jag har världens sötaste hund :')

john blund och co

Jag har sovit aaaaalldeles för länge.


Trist att sova bort hela dagen, men å andra sidan är det ju så förbannat skönt att KUNNA göra det utan att gå miste om nått!

Ingen skola, ingen sol och ingenting planerat...  Då äre ju ba najs att få sova ut :)

wzzup?

Tja!Jag har varit helt slut idag.
Antar att det är för att jag haft oturen att dra på mig en förkylning :(

Igår var jag på salongen från tidiga morgonen och gjorde två balfrisyrer och kollade på när dom andra frisörerna gjorde uppsättningar.

Sen var jag såklart och kollade på alla fina tjejer i sina klänningar.

Fast mitt öga fokuserade nog mest på alla frisyrerna. Jag måste verkligen säga att det syntes vem som hade betalat för sitt hår och inte. Och jag har aldrig kunnat förstå att man kan lägga ner såå mycket pengar för att vara fin i håret EN dag.  Men om man vänder på det och tänker, vem skulle vilja vara halvdan i håret DEN dagen?
__


Idag har jag bara tagit det lugnt här hemma, grejjat med naglarna, käkat middag med syrran, tobias, hector, mamma&pappa. Och sen har elin varit förbi och gullat lite med Ludde :) Senare ikväll, efter att jag varit en trafikfara med pappa en stund, så kommer tove också hit och ska gulla med honom =)

makeover ;)

Här kommer lite nagelbilder :)
Designen är från saras blogg.


Tänkte först visa en bild på hur äckligt missfärgade mina naglar har blivit av all hårfärg jag sköljt på salongen under de senaste månaderna. Och pekfingret är ju fake :)Men eftersom dom alltid är lackade så klarar jag ju av att leva med dom ;)Lekte lite med att ändra fokus..


något nytt

Jag vill ha in någonting nytt i mitt liv. Visst, jag har ju fått en 4e familjemedlem med fyra ben, men jag vill ändå ha någonting nytt. Livet börjar bli lite alltför.. tråkigt. Jag vill ha fart och spänning.

Sommaren lär ju göra sitt tror jag, den bryter ju upp alla vanor man fått under det senaste skolhalvåret, och friheten lär ju slå mig i ansiktet nu vilken dag som helst då jag inser att jag har 10 VECKORS lång helg :o Och då lär ju vardagen rubbas en aning, och man kan börja leva igen och känna att man får ut nog mycket av allt livet erbjuder.

Men ändå, just precis nu, innan jag börjat känna av ledigheten, så vill jag ha någonting som bryter av mitt mönster på stört. Vad som helst, bara det inte är någonting jag sett, känt eller hört de senaste månaderna.

- antar att det är fullt ut upp till mig själv att faktiskt se till att det händer något.. Så, från och med idag så ska jag göra allt i min makt för det också. Nästan iallafall, jag har ju trots allt alltid varit lite slö :)


lillen =)
det är svårt dehär med att fota hundar ....Här har vi han :)
Ludde! 8 veckor gammal.Nöjd tjej
bilder från förr

På mitt gamla minneskort så hittade jag lite bilder från kvällen i februari då min kamera gick sönder.


Vi satt på bussen påväg till "White Party" för att se Skaburbian.
Dock sket sig ju spelningen för att sångaren däckade baklom scen ...

Jag, Joanna, Jenny, Elin, Linnea, Jessie & Emma


Min kväll

Tove och Mattias kom till mig,
och medan vi väntade på att Markus skulle komma hem så vi kunde fara till honom, så satt vi på min altan och rökte och drack kaffe :)
Sen var det Party-Alias hos markus som gällde!


Och jag var bara tvungen att fota Markus söta hund - som hade trosor på sig!


my nails


meningslöst fotande - MED MIN NYA ÄLSKADE KAMERA

> Äntligen, äntligen, ÄNTLIGEN! Har jag fått min kamera =) Kan inte fatta att jag väntat såhär länge med att köpa den! Den är fantastisk, den är A-ZUM. Jag älskar den!

Den tar bilderna superfort, och även närbilderna tas på en millisekund. Den är enkel och ställer in det mesta automatiskt. Och det bästa av allt, som ingen kamera lyckats med förutom den här: Den har inte gjort mig irriterad inom den första timmen!

Här kommer lite awesome pics! :D

Först kommer jag, för att jag är så jävla fantastisk
Sen kommer mitt fantastiska halsband
Och en blomma som agerade testobjektNått skumt, på väldigt nära håll! Och bilden är skarp och fin :)Ett hörn från NSD.
och en tandpetare under  .. (?)Mammas morsdagspresent från pappa
(dock så hade han gömt den på gården vid bredvid häcken under natten, så att den hade angripits av massvis av bladlöss, haha)Och slutligen mitt wax som jag var på salongen och köpte idag efter att jag varit till sjukgymnasten och fått veta att det är slut med min rehabträning på step in :/
HEJDÅ!

(Jag känner mig som ett barn på julafton ....)

lillmatte... hmm, hundägare, känns skumt att vänja sig vid den titeln =)

Här är den lilla filuren som vi ska hämta på fredag eller lördag (:


boklusen madde

Jag har faktiskt läst 650 sidor nu på en vecka utan att egentligen tänka på det! Duktigt av mig :)

Läste bland annat en självbiografi av Niclas Jansson på drygt 400 sidor. Jävligt bra faktiskt, dock lite tjatigt med MC-gäng hit och MC-gäng dit. Men annars farfylld och bra!


freaking out

Jag har inte haft nå internet idag och telefonen har dessutom varit helt död här hemma. Fick panik en stund, eftersom det inte ville starta även fast jag var ner till routern och startade om den. Och pappa är på tjänsteresa, så jag började tro att jag skulle bli utan internet i flera dagar o_O Med det slapp jag som tur var!


Idag har vi haft egen hårvård på skolan,
men bilder från det kommer då jag får min kamera.. (vilket jag hoppas kommer vara imorgon!)


Godnatt :) Ska upp 05.30 imorn ._.

RSS 2.0