inspiration

Igår när alla var på farmen och jag var för fattig för att följa, så drog jag istället till syrran och lånade hennes symaskin i några timmar. Jag sydde in en massa gamla kläder och gjorde om en klänning.

Har märkt att jag har väldigt lätt för att bli inspirerad. Väääääldigt lätt!
Vilket å andra sidan också är oerhört kul ju!

Många gånger när jag träffat någon person som inspirerat mig på något sätt så får jag alltid en känsla av att det från den andra personen kan uppfattas som att jag tävlar och försöker göra det bättre, eller försöker få det att se enkelt ut, när jag sen kan komma tillbaka någon dag senare och gjort något exakt likadant.

Men så är det faktiskt aldrig, jag blir bara inspirerad!

  • Tillexempel så har jag ju en av mina bästa vänner som går hotell och restaurang, och när hon har visat mig nått grymt bakverk så känner jag på en gång att jag vill hem och ställa mig i köket och röra ihop något.

  • Eller tjejen i min klass, Sara, som håller på mycket med naglar och skriver blogg om det. Det tog ju inte lång tid innan jag blev intresserad av att också testa, och då upptäckte jag ju att jag tyckte det var riktigt roligt.

  • Och nu då.
Jo, tjejen jag sommarjobbar med går Mode & design, och efter att vi surrat en hel del om våra linjer och om kläder & sömmar och allt annat som relaterar till hennes linje -  så sätter jag mig vid symaskinen och upptäcker även där att det var ju faktiskt riktigt kul!


Skulle nog kunna nämna hur många saker som helst som jag blivit inspirerad till att göra.
Det finns ju många som har väldigt lätt att bli inspirerad till att göra någonting, men att det aldrig blir av,  sådan är absolut inte jag! Oftast testar jag redan samma kväll, eller så fort som möjligt :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0