didn't i, my dear?

Idag har jag haft en härlig dag på salongen :) Sköljt några hår, stylat en tjej och kollat när dom duktiga frisörerna kapat mängder av hår. Som vanligt alltså.

På lunchen spang jag iväg till lindex och köpte mig en ny bh. Asful, men svinskön. Och det var akut eftersom alla mina har pajjat så att bygeln på en eller annan sida kryper fram och gör ont. ALLA mina bhar jag någonsin ägt, pajjar alltid så. Jag måste ju ha skumma bröst eller en vana att köpa bh:ar med supersämst kvalité!

Nåja! haha, sen när jag kom tillbaka efter lunchen så var jag ensam på salongen, så jag tog en 20 minuters paus och låg i massagestolen vi har (H) På radion lovade dom att en metallica låt skulle spelas "efter nästa", men jag fick lyssna både kelly clarksson och lady gaga och han som vann eurovision sist, innan metallicalåten äntligen kom.. och då var det dags för mig att resa mig upp och göra nytta. Så det var nog dagens tråkigaste historia ;b

Sen kom morsan och fick slingor och utväxten färgad, + en klippning :) Hon vart jätteglad och nöjd så hon kände sig givmild och tog mig och syrran på Ming och åt =) Det var första gången jag käkade på där, trots att jag bott i boden sen jag föddes. haha. Gott var det då!

Sen for vi hem hit och drack kaffe, så jag och syrran fick en chans att surra på om lite allt möjligt :)


Har haft en härlig dag som ni säkert märker, eftersom jag orkar beskriva den i bloggen, haha.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0