Målsättning

Ikväll var jag och lyssnade på min storasyster när hon föreläste om att sätta upp mål.

Hela den senaste veckan verkligen har känt mig tankspridd, ja, jag har till och med ett litet anteckningsblock där jag skriver ner allting jag måste TÄNKA PÅ. Alltså inte göra, utan bara TÄNKA på. Och det är helt enkelt för att jag har haft en period då det dyker upp småtankar om allt och ALLA, som jag jättegärna vill utveckla och analysera lite extra, men inte har haft tålamod till innan det sen dykt upp en ny tanke och ytterligare en.

Så, jaa.. tankspridd har jag varit!
Och en av sakerna jag har hakat upp mig på, ett litet stressobjekt den här veckan, har varit just det här med MÅL. Mitt Mål.

  • Jag vill FLYTTA utomlands och jobba som frisör direkt jag är färdigutbildad.
Men det slog för några dagar sedan att.. vänta nu, nästa år har jag förbannat mycket att göra, och att DÅ börja planera inför alla förberedelser för en flytt till ett annat land - vore ju lite dumt, eftersom jag har gott om tid till att börja förbereda mig nu, i tid!

Så jag har känt en stress över att komma på ALLT som jag måste veta och kunna när jag väl flyttar, men jag har samtidigt bara puttat bort tanken när den slagit mig, för jag har inte haft någon aning om vars jag ska börja.

Men hur som helst så fick jag jättemånga bra ideér från syrrans föreläsning, den kom verkligen mitt i prick då jag kunde fånga så mycket som möjligt av den! Så nu har jag landat lite i min stress kan man säga :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0